Moderator: queba
olab napisał(a):.
teoretycznie można na wykresach dopatrzyć się spadkowej piątki, co w przypadku pozytywnego scenariusza na es.f mogłoby oznaczać pokaźniejsze odbicie.
jednak fakt, ze czwartkowy szczyt nie zaszedł na wtorkowy dołek, trzeba odbierać negatywnie, gdyż dalsze spadki mogłyby oznaczać, ze środowo-czwartkowe spadki tworzą falę impulsu (C lub 3) i spokojnie zrealizujemy zasięg rgra.
olaf napisał(a):Byk przed oporem i przed szansą....
olaf napisał(a):Bez przebicia oporu na KGH trudno spodziewać się kontynuacji wzrostu na całym rynku:
george napisał(a):bralem L po 181 jak poraz trzeci odbijali od 177 (potrójne dno), dziś dorzuciłem kolejne L,
obecne wsparcie to 185,5 - 187,5
szczyt tak jak i na w20 w zasięgu ręki
george napisał(a):bralem L po 181 jak poraz trzeci odbijali od 177 (potrójne dno), dziś dorzuciłem kolejne L,
george napisał(a):george napisał(a):bralem L po 181 jak poraz trzeci odbijali od 177 (potrójne dno), dziś dorzuciłem kolejne L,
w czwartek i piątek zamknąłem 2/3 pozycji, dla pozostałych przesuwam SL i czekam na rozwój wydarzeń
Powróć do Akcje, obligacje, fundusze inwestycyjne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość