Re: Zara.pl pomoc

Sprawy intrygujące mniej lub bardziej, czyli życie toczy się nie tylko na giełdzie.

Postprzez topix » 2011-06-27, 21:41

1Dollar napisał(a):Witam forumowiczów, mam takie pytanko otóż, mój tata chce zainwestować trochę pieniędzy, a że on jest w temacie zielony to jego kolega polecił mu zara .pl. Sam mówi że korzystał i że to dobry serwis, ja jednak wolę się trochę spytać na forum. Tak że wiecie może coś na temat tego serwisu?

Tak to najlepszy serwis, warto w to wejść nawet lewarując się kredytem providenta, kolega taty wie najlepiej :-)
może nie będę miarodajny ale reklamy "tych którzy wiedza lepiej" żegnamy gorącą sugestią kasacji tematu a dożywotni ban niech będzie w gestii Olafa :-)

zdrówka
Topix
Awatar użytkownika
topix

Dołączenie: 2010-10-26, 07:03

Postprzez olaf » 2011-06-27, 22:00

topix napisał(a):
1Dollar napisał(a):Witam forumowiczów, mam takie pytanko otóż, mój tata chce zainwestować trochę pieniędzy, a że on jest w temacie zielony to jego kolega polecił mu zara .pl. Sam mówi że korzystał i że to dobry serwis, ja jednak wolę się trochę spytać na forum. Tak że wiecie może coś na temat tego serwisu?

Tak to najlepszy serwis, warto w to wejść nawet lewarując się kredytem providenta, kolega taty wie najlepiej :-)
może nie będę miarodajny ale reklamy "tych którzy wiedza lepiej" żegnamy gorącą sugestią kasacji tematu a dożywotni ban niech będzie w gestii Olafa :-)

zdrówka
Topix

jakiś skomasowany nalot agentów.... inwestycyjnych ;)
Pozdrawiam... Olaf

"Trade What You See, Not What You Think"
"When the facts change, I change my mind - what do you do, sir?"
Awatar użytkownika
olaf

Dołączenie: 2006-06-21, 19:23

Postprzez mirobe » 2011-06-28, 07:06

Zara.pl

Spytajcie mojej żony jak o coś mnie prosi i co słyszy .. "zaraz", albo "zara" :)
Więc ja skreślam po samej nazwie.

RM.
Awatar użytkownika
mirobe

Dołączenie: 2007-12-15, 23:50
Miejscowość: Gdynia

Powróć do Hyde Park

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości