GŁÓWNIE TO OPINIA NA TEMAT SZKOLENIA GEOMETRIA RYNKU M.SIUDEK
MOja opinia będzie porównaniem do kursów szkoleń z którymi miałem styczność (w większości osobiscie) przez ostatnie 4lata,
TEN RANKING JEST WYRAŻENIEM MOICH OPINII I MAM NADZIEJE ZE NIKOGO TYM NIE URAŻĘ,
ALE WYDAŁEM NA SZKOLENIA KURSY 20 000 WIEC CHYBA MOGE INNYM POMÓC
Może mało wyczerpująco ale to porównanie jest według WIEDZY co daje zarobić KASE, a nie co I KTO sie ładnie zareklamuje, a oto chyba chodzi:
1. NR one 2kursy : kurs MIECZYSŁAWA- GEOMETRIA RYNKU i KURS pawła danielewicza dały mi najwięcej i dla mnie są w czołówce, wyjasniły w sposób wyczerpujący tematy jak i gdzie zarabiać.
2. a póżniej PAn M. Kurach, Jaguary z Trójmiasta chociaż to prawie to samo;potężne szkolenia jednak nie uczące od A do Z wszystkiego.
Pan M. Ambroziak i jego metodyka oparta na R.Minerze, duża wiedza jednak kłopot z przekazem.
3. MRYOGI i FXLAMER z forex.nawigatora: głownie PA polecam jako istotny wstęp do tej zabawy.
4. Dalej odbyłem kilka kursów za niemałe pieniądze przykład: [moderowano] którego średnio polecam strona zawód inwestor giełdowy. (nie wiem jak teraz, może cos sie zmieniło moze sie czegoś nauczyli :)) [moderowano]
POzdrawiam