MÓJ RANKING SZKOLEŃ

Moderator: bono

MÓJ RANKING SZKOLEŃ

Postprzez carius » 2011-09-26, 23:42

GŁÓWNIE TO OPINIA NA TEMAT SZKOLENIA GEOMETRIA RYNKU M.SIUDEK
MOja opinia będzie porównaniem do kursów szkoleń z którymi miałem styczność (w większości osobiscie) przez ostatnie 4lata,
TEN RANKING JEST WYRAŻENIEM MOICH OPINII I MAM NADZIEJE ZE NIKOGO TYM NIE URAŻĘ,
ALE WYDAŁEM NA SZKOLENIA KURSY 20 000 WIEC CHYBA MOGE INNYM POMÓC

Może mało wyczerpująco ale to porównanie jest według WIEDZY co daje zarobić KASE, a nie co I KTO sie ładnie zareklamuje, a oto chyba chodzi:

1. NR one 2kursy : kurs MIECZYSŁAWA- GEOMETRIA RYNKU i KURS pawła danielewicza dały mi najwięcej i dla mnie są w czołówce, wyjasniły w sposób wyczerpujący tematy jak i gdzie zarabiać.

2. a póżniej PAn M. Kurach, Jaguary z Trójmiasta chociaż to prawie to samo;potężne szkolenia jednak nie uczące od A do Z wszystkiego.
Pan M. Ambroziak i jego metodyka oparta na R.Minerze, duża wiedza jednak kłopot z przekazem.

3. MRYOGI i FXLAMER z forex.nawigatora: głownie PA polecam jako istotny wstęp do tej zabawy.

4. Dalej odbyłem kilka kursów za niemałe pieniądze przykład: [moderowano] którego średnio polecam strona zawód inwestor giełdowy. (nie wiem jak teraz, może cos sie zmieniło moze sie czegoś nauczyli :)) [moderowano]

POzdrawiam
Ostatnio edytowany przez olaf, 2011-10-03, 15:58, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Skasowano część postu użytkownika "carius" w związku z otrzymaniem otrzymaniem pisemnej prośby o usunięcie fragmentów wpisu pozostających w niezgodzie z prawdą i rażąco naruszających dobre imię od reprezentanta firmy: "Akademia Inwestora
carius

Dołączenie: 2011-09-09, 10:37

Re: MÓJ RANKING SZKOLEŃ

Postprzez ronin » 2011-09-26, 23:59

carius napisał(a):GŁÓWNIE TO OPINIA NA TEMAT SZKOLENIA GEOMETRIA RYNKU M.SIUDEK
MOja opinia będzie porównaniem do kursów szkoleń z którymi miałem styczność (w większości osobiscie) przez ostatnie 4lata,
TEN RANKING JEST WYRAŻENIEM MOICH OPINII I MAM NADZIEJE ZE NIKOGO TYM NIE URAŻĘ,
ALE WYDAŁEM NA SZKOLENIA KURSY 20 000 WIEC CHYBA MOGE INNYM POMÓC

Może mało wyczerpująco ale to porównanie jest według WIEDZY co daje zarobić KASE, a nie co I KTO sie ładnie zareklamuje, a oto chyba chodzi:

1. NR one 2kursy : kurs MIECZYSŁAWA- GEOMETRIA RYNKU i KURS pawła danielewicza dały mi najwięcej i dla mnie są w czołówce, wyjasniły w sposób wyczerpujący tematy jak i gdzie zarabiać.

2. a póżniej PAn M. Kurach, Jaguary z Trójmiasta chociaż to prawie to samo;potężne szkolenia jednak nie uczące od A do Z wszystkiego.
Pan M. Ambroziak i jego metodyka oparta na R.Minerze, duża wiedza jednak kłopot z przekazem.

3. MRYOGI i FXLAMER z forex.nawigatora: głownie PA polecam jako istotny wstęp do tej zabawy.

4. Dalej odbyłem kilka kursów za niemałe pieniądze przykład: [moderowano] którego średnio polecam strona zawód inwestor giełdowy. (nie wiem jak teraz, może cos sie zmieniło moze sie czegoś nauczyli :)) [moderowano]

POzdrawiam

Dzięki za opinie z pierwszej ręki. Skuteczność i zasadność tego typu szkoleń budzi zazwyczaj wiele kontrowersji...
Ostatnio edytowany przez olaf, 2011-10-03, 15:58, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Skasowano część postu użytkownika "carius" w związku z otrzymaniem otrzymaniem pisemnej prośby o usunięcie fragmentów wpisu pozostających w niezgodzie z prawdą i rażąco naruszających dobre imię od reprezentanta firmy: "Akademia Inwestora
ronin

Dołączenie: 2009-04-08, 15:45

Postprzez mirobe » 2011-10-02, 23:03

Niedawno wspominany Zbigniew Stawicki.

http://astronomiafinansowa.blogspot.com

Szkolenie dat zwrot Forex 55 tyś zł. Ktoś korzystał? :)
Ceny poszły w górę. Czyżby Pan Zbigniew był tak skuteczny ?

RM.
Awatar użytkownika
mirobe

Dołączenie: 2007-12-16, 00:50
Miejscowość: Gdynia

Postprzez Darkh » 2011-10-03, 07:18

mirobe napisał(a):..Szkolenie dat zwrot Forex 55 tyś zł. Ktoś korzystał? :)
Ceny poszły w górę. Czyżby Pan Zbigniew był tak skuteczny ?

RM.

myślę, że pan Zbigniew nie celuje w najdroższe szkolenia, wpisał je żeby komuś nie było szkoda wywalić po 500-700 zeta na resztę (wybór relatywny)

http://www.technikaichimoku.pl/2011/06/nowa-zelandia-i-daty-zwrotu/ :lol:
You're not deep, you're not an intellectual, you're not an artist, you're not a critic, you're not a poet, you just have internet access.
Awatar użytkownika
Darkh

Dołączenie: 2010-03-10, 22:01

Postprzez nivealg@o2.pl » 2013-11-24, 17:36

też jestem tego ciekawy :)
nivealg@o2.pl

Postprzez endriu » 2013-11-25, 12:52

carius napisał(a):1. NR one 2kursy : kurs MIECZYSŁAWA- GEOMETRIA RYNKU i KURS pawła danielewicza dały mi najwięcej i dla mnie są w czołówce, wyjasniły w sposób wyczerpujący tematy jak i gdzie zarabiać.

A odnośnie tego szkolenia, czy Pan Mieczysław daje jaiegoś AFL'a ze wskaźnikiem SWS ?.

Image

(Indykator ten na podstawie volumenu podaje ile kontraktów weszło w dany swing)

Chętnie bym coś takiego sprawdził na danych historycznych (np. pod kątem dywergencji).
Pozdrawiam
Endriu
Awatar użytkownika
endriu

Dołączenie: 2010-09-30, 19:41

Powróć do Szkolenia, konferencje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości