Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
machanys napisał(a):dzis prawo Longa na open, znow bycza atmosfera sie rozciaga nad rynkiem, optuje za summer rally- poziom docelowy 3150-3250, ahoj
macHanys
machanys napisał(a):Kuba,
moze bycza to zle okreslenie, ale nie ma widocznej podazy od kilku sesji, wzielem zyski po 2920 z reversa na open, na razie czekam,
co do obrotu to przy obecnym zakumulowaniu akcji przez ofe i tfi z czasem trzeba bedzie sie do tego przyzwyczaic, my mamy gielde w krzywym zwierciadle, recznie sterowana przez byczych emerytow, moze jeszcze tego w calej okazalosci nie widac, ale za pare lat wykres nam moze sie kompletnie wyplaszczyc, a formacja prostokata bedzie krolowac
macHanys
machanys napisał(a):dzis prawo Longa na open, znow bycza atmosfera sie rozciaga nad rynkiem, optuje za summer rally- poziom docelowy 3150-3250, ahoj
macHanys
LeM napisał(a):(...) Na chacie od 2 dni optuje za longami w krótkim terminie, choć niestety tylko się zamknąłem z es. (..)
Andrzej napisał(a):LeM napisał(a):(...) Na chacie od 2 dni optuje za longami w krótkim terminie, choć niestety tylko się zamknąłem z es. (..)
LEM, rany boskie Ludzie za Tobą nie nadążą. Albo blog albo chat albo owo miejsce tutaj. Przelecieć (sorry) się po wszystkich miejscach.... a kiedy spojrzeć na notowania, dzieci przypilnować, nie wspominając o spacerze z psem, mleku i kajzerkach... ?
Ech
Pozdrawiam.
queba napisał(a):Andrzej napisał(a):LeM napisał(a):(...) Na chacie od 2 dni optuje za longami w krótkim terminie, choć niestety tylko się zamknąłem z es. (..)
(...)
Ech
Pozdrawiam.
no to masz niezły problem :)))
Andrzej napisał(a):machanys napisał(a):dzis prawo Longa na open, znow bycza atmosfera sie rozciaga nad rynkiem, optuje za summer rally- poziom docelowy 3150-3250, ahoj
macHanys
To była druga opinia z rana i naprawdę warto było jej posłuchać. Podaż od kilku dni taka trochę na siłę... Jest tu gdzieś LEM? Coś z tym liczeniem fal chyba nie tak wyszło... albo ja się pogubiłem. Tak na czuja to już dawno nie grałem :)
Pozdrawiam.
queba napisał(a):
no tak, podaż na siłę wykręciła 198pkt :))))
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości