03.07.2009 + komentarze do sesji

Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych

Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol

Czy WIG20 w dniu 06.07.2009r.

Ankieta zakończyła się 2009-07-06, 10:00

wzrosnie?
5
42%
spadnie?
7
58%
pozostanie bez zmian +-0,25%?
0
Brak głosów

Razem głosów : 12

Re: 03.07.2009 + komentarze do sesji

Postprzez karnak » 2009-07-05, 13:42

kevin470 napisał(a):
karnak napisał(a):Z mojej analizy czasowej fibo wychodzi, że lokalny dołek mogliśmy mieć w piątek:

Nie wiem karnak czy mam racje czy jej nie mam , no bo racje ma sie wtedy gdy założenia sie sprawdza. Ale dla mnie dna tej korekty jeszcze nie bylo a i ta fala jakas taka nie wykonczona tak u nas na wigu jak i na esf Przypuszczam ze to moze rozegrac sie w ten sposob jak widac ponizej

To co przedstawiasz jest również bardzo prawdopodobne. Na kontraktach możemy osiagnąć ok 1766.
W czym jak widzę mamy podobne spojrzenie to, że ewentualne dalsze spadki teraz nie będą głębokie.
U Ciebie na wykresach rysujesz dalej up. Możemy zrobić podbicie - solidniejsze prawe ramie RGRa i wtedy głębsza korekta, tak na 50%. Problem tylko w tym, że gdzie nie spojrzysz tam wszyscy tego RGRa widzą, a rynek lubi zaskakiwać. Zobaczymy już w poniedziałek. Jeśli nie będzie odbicia to znaczy, że się mylę co do tej czasówki.
Pozdrawiam
karnak

Dołączenie: 2009-05-17, 09:37

Poprzednia

Powróć do Komentarz po sesji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości