skippy napisał(a):
Ja po prostu nie jestem skonstruowany do publikacji "o czasie", nie mogę pisać wstępniaków bo banalnie o nich zapominam itp.
...
Po prostu składam podanie o odpuszczenie mi obowiązków, a pisać będę, jak coś będę miał do napisania:)
Problem wynika niestety z niskiej aktywnosci czytelników forum. W zasadzie pisze tylko kilka osób mających "dyżur".
Forum z założenia miało służyć wymianie doświadczeń i poglądów na temat oceny rynków, natomiast staje się smutnym obowiązkiem "dyżurnych" zmuszonych zakładać codziennie nowy wątek.
Po postach powyżej widac, ze forum czesciowo swoj cel spelniało - wiele osob sie duzo od skippiego sie nauczylo i skorzystalo z jego doswiadczen (ja tez - dzieki skippy). Natomiast czy skorzystal sam skippy, skoro malo kto podejmuje dialog?
Stąd pewnie tez zniechęcenie prowadzących forum (przestał pisać bono, olaf się rozleniwił itd.)
Reasumując:
Jeśli forum ma dalej funkcjonować i spełniać swoją misję (wymiana doswiadczen - zarabiajmy wszyscy razem), to musi zwiększyc sie aktywnosc czytelnikow, do czego zachecam.
pozdrawiam wszystkich
olab