Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):nie wyszedłem z es. Czytaj ze zrozumieniem, zamknąłem część pozycji. Ja życzyłbym sobie, by nie dowalać, bo to świadczy wyłącznie o dużej dawce emocji i to nie pozytywnych a negatywnych. Ten kto dowala jest sfrustrowany, gdyby był zarobiony i zamożny byłby szczęśliwy i dzieliłby się swoją radośćią życia. Przekazywałby pozytywną energię dalej. Po co się demaskować?
Przypomnę, że wieszczyłem wzrosty, a znaczna część stukała się w głowę, z pewnym siebie Prezesem. Nie chcę nikogo obrażać, ale mój mistrz mawiał "Głupi, pewny siebie".
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):nie wyszedłem z es. Czytaj ze zrozumieniem, zamknąłem część pozycji. Ja życzyłbym sobie, by nie dowalać, bo to świadczy wyłącznie o dużej dawce emocji i to nie pozytywnych a negatywnych. Ten kto dowala jest sfrustrowany, gdyby był zarobiony i zamożny byłby szczęśliwy i dzieliłby się swoją radośćią życia. Przekazywałby pozytywną energię dalej. Po co się demaskować?
Przypomnę, że wieszczyłem wzrosty, a znaczna część stukała się w głowę, z pewnym siebie Prezesem. Nie chcę nikogo obrażać, ale mój mistrz mawiał "Głupi, pewny siebie".
Dlaczego kopiesz leżącego?
pw82 napisał(a):Moim zdaniem trzeba uwazac z S bo kghm wyglada wzrostowo a ja jeszcze nie widzialam zeby kghm rosl a indeks spadal...
pw82 napisał(a):Moim zdaniem trzeba uwazac z S bo kghm wyglada wzrostowo a ja jeszcze nie widzialam zeby kghm rosl a indeks spadal...
banqrut napisał(a):pw82 napisał(a):Moim zdaniem trzeba uwazac z S bo kghm wyglada wzrostowo a ja jeszcze nie widzialam zeby kghm rosl a indeks spadal...
Dziwnie to wygląda: jeśli miedź będzie spadać - KGHM musi to odczuć. Być może ten jego prowzrostowy wygląd wynika właśnie z zachowania zgodnego z WIG20.
pw82 napisał(a): a bedzie spadac? Ja tam widze duże abc z 5falowym C...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości