Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):Niedźwiedź ma zdecydowaną przewagę, dodatkowo luka. Albo to luka startu bessy, czyli początek zj eby albo mamy koniec bessy. Odpowiedź w tej chwili nie pozostawia złudzeń, na chwilę obecną mamy bessę i otwieranie ES nie jest błędem. Pozwólcie jednak, że ja do tej bessy się nie przyłączę.
inwestor napisał(a):matseus napisał(a):Niedźwiedź ma zdecydowaną przewagę, dodatkowo luka. Albo to luka startu bessy, czyli początek zj eby albo mamy koniec bessy. Odpowiedź w tej chwili nie pozostawia złudzeń, na chwilę obecną mamy bessę i otwieranie ES nie jest błędem. Pozwólcie jednak, że ja do tej bessy się nie przyłączę.
Początek bessy po spadku indeksów o 1/3? Jak się zorientowałeś?
Jeśli - jak sam napisałeś to początek, to idealny moment na otwieranie S. Jeśli koniec to L. A Ty nic nie robisz?
bessa napisał(a):Ja planuję pokrywać w okolicy 1600, kghm ~43. Na razie wszystko idzie w dobrą stronę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości