Zapraszam do komentowania czwartkowych wydarzeń.
zdrówka
Topix
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):Mnie zastanawia tylko jedno, jak to będzie spadać, gdy wszyscy trafili w górkę?
ryztyz napisał(a):karnak napisał(a):Mnie zastanawia tylko jedno, jak to będzie spadać, gdy wszyscy trafili w górkę?
Wszyscy tzn kto?
Ile razy mozna pukac w 1800 i sie odbijac...generalnie wniosek jest wg mnie taki ze cofniecie musi byc bardziej glebokie by moc pokonac trwale ten poziom. Gorki nie trafilismy bosmy mysleli ze sie dopiero na poziomie 183x cos wyjasni a tu zonk
karnak napisał(a):ryztyz napisał(a):karnak napisał(a):Mnie zastanawia tylko jedno, jak to będzie spadać, gdy wszyscy trafili w górkę?
Wszyscy tzn kto?
Ile razy mozna pukac w 1800 i sie odbijac...generalnie wniosek jest wg mnie taki ze cofniecie musi byc bardziej glebokie by moc pokonac trwale ten poziom. Gorki nie trafilismy bosmy mysleli ze sie dopiero na poziomie 183x cos wyjasni a tu zonk
Ja pisałem o Stanach. Wszyscy tzn. wpisy na forach, blogach itp.
matseus napisał(a):ja znowu jsw, otóż mamy wzrost lopu o niemal 1,5 tys, czyli o około 70% pobrane wczoraj i dzisiaj, jeżeli dzisiejsza sesja zakończy się w okolicach 0, nie mam wątpliwośći jakie pozycje są skupione, a jakie należą do malutkich.
karnak napisał(a):matseus napisał(a):ja znowu jsw, otóż mamy wzrost lopu o niemal 1,5 tys, czyli o około 70% pobrane wczoraj i dzisiaj, jeżeli dzisiejsza sesja zakończy się w okolicach 0, nie mam wątpliwośći jakie pozycje są skupione, a jakie należą do malutkich.
Na L siedzą mocne ręce zgodnie z trendem wzrostowym.
Grubas obkupił się wczoraj w dołku i na dolnym knocie.
W ocenie ( Tchórzewskiego) , decyzja o pozostawieniu Krupińskiego w JSW mogłaby spowodować przecenę akcji JSW na giełdzie nawet o połowę w krótkim czasie, a tegoroczne bardzo silne wzrosty akcji tej spółki pokazały, że inwestorzy uwierzyli, że JSW jest zarządzane w sposób rynkowy.
matseus napisał(a):a daj boże bo sprzedałem trochę esek po 84,40 branych po 87,20. chcę pobrać wyżej. No to jest spekula na maksa, zawieszenie obrad, później decyzja podjęta jednogłośnie o wywaleniu Kurpińskiego, tak się robi pieniążki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości