Na okoliczność końca miesiąca mamy ciągnięcie. Zasięgowo równośc falek jak na wykresie poniżej + linie dwóch kanałów + 50 % fibo dają kuszace miejsce do zatrzymania. Dla akcjonariuszy tutaj viewtopic.php?f=19&t=4816 wrzuciłem kalendarium publikacji wyników za ub rok.
faktycznie wygląda na to że pierwszy test tuż za rogiem (1755-1780 bazowy), swoją drogą nie wyobrażacie sobie nawet jak ciężko takie krzywizny w paincie zrobić
Załączniki
You're not deep, you're not an intellectual, you're not an artist, you're not a critic, you're not a poet, you just have internet access.
Górna linia kanału to 1800 +/- 10. Jednak jest to kanał spadkowy, kurs wcale nie musi dotrzeć do górnej linii.
Naruszenie wsparcia przy większym niż w poprzednim dniu obrocie. Rynek jest płytki, jednak wybicie z pół rocznej konsolidacji to okazja do załapania się na poważny ruch cenowy rzędu 20-30% w okresie 1-3 miesięcy.
Jeszcze o ile na kontraktach i wigu20 ten ruch kończący trójką jest jakimś mini naruszeniem to właśnie zobaczylam że na wigu już bynajmniej naruszeniem nie był... czyli nie wiem jak wy ale ja mam cały czas z tyłu głowy nowe dołki :)
Widzę, że wróciliśmy do starej tradycji ratowania sesji fixingiem- to już trzecia sesja z dziwnym ciągnięciem na fixie. Czyżby lokalny kapitał ratował swoje premie?
Andy, Na Twoim liniowym widze rowniez potencjalny orgr. Musimy tylko wrocic w okolice 1702 i potem pompka w gore....zasieg okolice 1910. A sadze ze w przyszlym tygodniu test tych 6 bialych swiec z rzedu wiec orgr jak najbardziej moze byc w grze.