Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):jaką pozycję teraz proponujecie? krótką? długą?
Dla mnie krótka, długie zamknąłem po średnia 55, strata 30 pkt na jednej,
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):jaką pozycję teraz proponujecie? krótką? długą?
Ty to zawsze na odwrót musisz grać? Przecież eL teraz rozdaje karty, co najmniej do 1 915 - 1 920.
Ewidentnie odbili już w USA, jutro na DAXie, więc my dalej up. Nie zamyka się eL w przeddzień hossy.
ryztyz napisał(a):Prezes, 1920 to bardzo optymistyczne podejscie do rozegrania rynku. Dzisiaj ladnie podciagneli ale na znikomym obrocie. 1880-82 to klucz do dalszego postrzegania rynku. Na razie to nadal wyglada spadkowo. W koncowce dzisiejszej sesji bylo widac ze brak sil na dalsze wzrosty i jutro raczej powinno byc spadkowo .
matseus napisał(a):prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):jaką pozycję teraz proponujecie? krótką? długą?
Ty to zawsze na odwrót musisz grać? Przecież eL teraz rozdaje karty, co najmniej do 1 915 - 1 920.
Ewidentnie odbili już w USA, jutro na DAXie, więc my dalej up. Nie zamyka się eL w przeddzień hossy.
Gram systemem klilkustopniowym, w tej chwili mam małe es po około 1960, pójdziemy wyżej będę dobierał es.
matseus napisał(a):Dla mnie krótka, długie zamknąłem po średnia 55, strata 30 pkt na jednej,
matseus napisał(a):jak pójdzie wyżej będę dobierał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości