Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
tedik7 napisał(a):Kolego Topix, jesteś dla mnie mistrzem bo już parę dni temu z aptekarską dokładnością wyznaczyłeś docelowy poziom 1783 pkt , wielkie gratki dla Ciebie ! Pozdrawiam Tedik
onichimiuk napisał(a):tedik7 napisał(a):Kolego Topix, jesteś dla mnie mistrzem bo już parę dni temu z aptekarską dokładnością wyznaczyłeś docelowy poziom 1783 pkt , wielkie gratki dla Ciebie ! Pozdrawiam Tedik
To prawda, facet ma pojęcie. Ja również gratuluję. Są tu jeszcze osoby które też bardzo ładnie umieją czytać rynek i im też się należą te gratulacje.
topix napisał(a):onichimiuk napisał(a):tedik7 napisał(a):Kolego Topix, jesteś dla mnie mistrzem bo już parę dni temu z aptekarską dokładnością wyznaczyłeś docelowy poziom 1783 pkt , wielkie gratki dla Ciebie ! Pozdrawiam Tedik
To prawda, facet ma pojęcie. Ja również gratuluję. Są tu jeszcze osoby które też bardzo ładnie umieją czytać rynek i im też się należą te gratulacje.
To są te chwile w których i ślepej kurze ziarnko się trafi ;)
zdrówka
Topix
ryztyz napisał(a):Sadze ze fala czwarta w ktorej teraz jestesmy nie powinna przekroczyc 1743-44. Pptem w dol. Sadze jednak ze powinnismy na rysunku Topixa zejsc na fibo 76.4 i zamknac luke na 1684 i potem dopiero jakis wiekszy lub mniejszy up...zobaczymy jak bedzie.
prezes102 napisał(a):IMO, czwórka powinna być bardziej złożona, dziś pewnie już nie dojadą do 1 7xx, ale do piątku, kto wie? Coś mi te spadki nie pasują.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości