Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Artur napisał(a):matseus napisał(a):gnój to się zacznie, jak leszcz na el spostrzeże, że jest w ciemnej dupie.
To nie Ty ostatnio wystawiałeś kontrakty na kghm po 71,80, albo wig20 ze stopem na 1954? Tak tylko wspomnę, że łapanie górek to błąd popełniany przez największych frajerów/leszczy.
matseus napisał(a):gnój to się zacznie, jak leszcz na el spostrzeże, że jest w ciemnej dupie.
topix napisał(a):matseus napisał(a):gnój to się zacznie, jak leszcz na el spostrzeże, że jest w ciemnej dupie.
Zdaję sobie sprawę, że powyższe treści wzmacniają sobą głębię przekazu, ale mimo wszystko proponuję doprecyzować słownictwo na przyszłość - może to jakieś dzieci czytają :)
Zgodnie z tą koncepcją 2016-komentarze-tek-t4977.html#p32392 warto mieć na uwadze poniższą prognozę - wg której istotne wydają się ostatnie minima. Z drugiej strony taki prosty scenario wydaje się zbyt prosty :)
zdrówka
Topix
matseus napisał(a):Artur napisał(a):matseus napisał(a):gnój to się zacznie, jak leszcz na el spostrzeże, że jest w ciemnej dupie.
To nie Ty ostatnio wystawiałeś kontrakty na kghm po 71,80, albo wig20 ze stopem na 1954? Tak tylko wspomnę, że łapanie górek to błąd popełniany przez największych frajerów/leszczy.
matseus napisał(a):jestem zdania, że nie ma co sobie wytykać, bo każdy ma słabszy dzień. Wystarczy popatrzeć w telewizor i odrazu widać kolesia, który ma tylko słabe dni. Doradce inwestycyjnego z xeliona, niejaki Piotr Kucz. Nie wiem skąd go wzięli, ale chyba z łapanki albo granatem od pługu go oderwali.
ryztyz napisał(a):kolejny wyciągnięty fix..zobaczymy co z niego zostanie jutro
nie mogę zrozumieć po co są te fixy na naszym rynku i czemu KNF się za to nie weźmie
ryztyz napisał(a):a co do Ameryki to opór zanzaczony na wykresie tworzył się prawie rok czasu i nie sądzę by nagle w kilka sesji rozbili coś takiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości