Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):Teraz, gdy już gro widzi jedynie słuszny kierunek, może być czapa:
Mieczyslaw_M napisał(a):Myślę, że zwycięzca dowiezie zdobycz do mety.
hej
noob napisał(a):stuknelismy opor na 85,fw juz wyprzedza ruch na wig$,moze ktos gra daxa doszeł na 10950,moze 10981.61% i decyzje beda czy wyzej czy fałśzywka i plum
onichimiuk napisał(a):noob napisał(a):stuknelismy opor na 85,fw juz wyprzedza ruch na wig$,moze ktos gra daxa doszeł na 10950,moze 10981.61% i decyzje beda czy wyzej czy fałśzywka i plum
Ja to myślę, że możemy się jeszcze otrzeć o 1900 na fw20 (+/- kilka, kilkanaście p-ów ) bo przydał by sie jeszcze jakiś ''lewy'' ruch kończący.
matseus napisał(a):jsw szoruje nam granicę el/es. Dużo nie potrzeba a będzie zjazd. Związkowcy pomagają, jeszcze spółka nie zarobiła, a oni życzą sobie 14 pensji.
Major napisał(a):Strach ma wielkie oczy. Pobrałem właśnie L.
ryztyz napisał(a):poprzednia seria była rolowana na poziomie 1720-4x.
gdzie jesteśmy wiadomo, wiadomo raczej na czym stoi gruby wiec nie liczmy na spadki do rozliczenia a raczej dalszą pompkę w górę, bedzie wyciskanie esek do cna
moim zdaniem po krótkiej korekcie i ewentualnie teście od dołu 1846-50 ładujemy w przyszłym tygodniu 198x
andy napisał(a):na obecnej serii kolejne 1:1 to1891 natomiast na WS to1923
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości