Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
banqrut napisał(a):Topix, a czy jest taka opcja że Twoja wczorajsza 4-ka jeszcze nie wystąpiła, tylko jedziemy ciągle 3-kę?
andy napisał(a):Topix ,na 1900 mam 3 ,teraz robimy 4 jako niregularną a rynek szybko to zweryfikuje?
Mieczyslaw_M napisał(a):Stawiam na minimum we wtorek na poziomie1855-1865(raczej 1855). Close przyszłego tyg. powyżej 1880.WIG 20
hej
onichimiuk napisał(a):Topix a jak z Twojego punkty widzenia prezentuje się wspominany tu jakiś czas temu SBE ?
Kurde płynność siadła całkowicie, nie mniej jednak coś tam sobie wziąłem ostatnio, tylko za cholerę nie mogę wykminić, gdzie się bronić. Z mojego punktu widzenia można pozwolić na zejście na zejście między 0.60 a 0.65, niżej to wydaje mi się, że trzeba będzie krzyżyk postawić...
Artur napisał(a):Zasięg około 45 zł.
Artur napisał(a):Z groszówek jak ktoś chce może przyglądać się polimexowi. Obroty są coraz większe, w ostatnim kwartale pojawił się zysk po restrukturyzacji. Jest to groszówka po niedawnym scaleniu. Od razu zaznaczę, że mam w tym długoterminowy interes.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości