Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a): Na grajdole było fałszywe wybicie, co to oznacza dla klasyków wiadomo.
karnak napisał(a):WIG20, jak na razie po wyjściu dołem z kanału wzrostowego - pozycja S:
onichimiuk napisał(a):karnak napisał(a):WIG20, jak na razie po wyjściu dołem z kanału wzrostowego - pozycja S:
Trochę późno... Doszlifuj trochę swój "system" bo każdy grosz nie śmierdzi.
matseus napisał(a):onichimiuk napisał(a):karnak napisał(a):WIG20, jak na razie po wyjściu dołem z kanału wzrostowego - pozycja S:
Trochę późno... Doszlifuj trochę swój "system" bo każdy grosz nie śmierdzi.
Nie graj bohatera, bo wystarczy, że złapiesz 5% okazji jakie daje rynek na jednym instrymencie i będziesz bogaty. Podszlifuj maniery.
matseus napisał(a):Zgodnie z wczorajszymi załączonymi wykresami naszych zacnych kolegów i moją małą analizą oczekuję odwrotu od spadków. Wczorajsza sesje jankeska nic nie wnosi, albo wnosi tyle, że z marszu pułap 2110-2130 jest nieosiągalny. Spodziewam się konsolidacji sp i ponownego uderzenia na historyczne szczyty. Po tym dopiero korekta. W tej chwili jakiś duży zjazd wykluczyłbym bowiem, wszyscy ustawiają się na oporze z eskami to za bardzo przewidywalne i sztampowe. Trzeba uważać, ale armagedonu być nie powinno. Na grajdole było fałszywe wybicie, co to oznacza dla klasyków wiadomo. Dodatkowo mamy koniec miesiąca. A no i zapomniałem napisać, że jak będziecie grali, to może też kupicie sobie taki samochód. Dobrej motywacji na dzień dzisiejszy. A no i jeszcze hg korbi, odbiło się od wsparcia 38 Fibo.
Janus napisał(a):Ile samochodów tyle opinii.
topix napisał(a):Janus napisał(a):Ile samochodów tyle opinii.
Skoro już zeszło na motoryzację. Tym jeżdżę w weekendy :)
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości