Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):nowa seria i trzy cele wynikające z potencjalnych RGR-ów, 1/liniowy 1602, 2/ świecowy 1-1565, 3/ świecowy2- 1476
prezes102 napisał(a):andy napisał(a):nowa seria i trzy cele wynikające z potencjalnych RGR-ów, 1/liniowy 1602, 2/ świecowy 1-1565, 3/ świecowy2- 1476
Siemka! Obstawiam 2, zgodnie z moimi wcześniejszymi prognozami, które część użytkowników tak donośnie obśmiała. Powodzenia eLkowiczom życzę. I graty dla Misiaków, które jadą w tej samej drużynie, co ja - mistrz trejdingu.
karnak napisał(a):Rolujecie się na eLki w nowej serii?
Bo ja tak.
matseus napisał(a):cały miljard po staremu obrotu to źle? Dla tych co rolują esy to mega gratka. Można oszaleć od zysków.
matseus napisał(a):Może obśmiewany niesłusznie, trajder i miszcz prezes opowie nam o swoim rolowanku?
matseus napisał(a):koli mnie Twoje bogactwo kurcze.
prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):koli mnie Twoje bogactwo kurcze.
Bogactwo to stan ducha, a nie konta. Widać, że jesteś na dorobku. Kiedyś to pojmiesz. Pieniądze to nie wszystko.
PS Ale długo rozliczają dziś transakcje w BOSiu. Buzek już dawno pozamykał biura... Dziwne. Czyżby ktoś się przekręcał po sesji?
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):matseus napisał(a):koli mnie Twoje bogactwo kurcze.
Bogactwo to stan ducha, a nie konta. Widać, że jesteś na dorobku. Kiedyś to pojmiesz. Pieniądze to nie wszystko.
PS Ale długo rozliczają dziś transakcje w BOSiu. Buzek już dawno pozamykał biura... Dziwne. Czyżby ktoś się przekręcał po sesji?
Az tak dobrze ci idzie na tych koniach?
podziel sie swa wiedza inni rowniez chca zarobic
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość