Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
noob napisał(a):fw w przedzial 1743-68?
matseus napisał(a):a mnie się wydaje, że to dalsze trzepanie przed wystrzałem w górę,
topix napisał(a):matseus napisał(a):a mnie się wydaje, że to dalsze trzepanie przed wystrzałem w górę,
W czwartek wydawało się jednemu post34069.html#p34069 - powiozło 50 pkt lekko licząc, dziś kolejny gracz któremu się wydaje. Patrz na cenę.
zdrówka
Topix
matseus napisał(a):Właśnie patrzę na cenę i jesteśmy na wsparciach.
topix napisał(a):Pierwsze podejście czyszczenia stopa, brak wyjścia nad 15 i logika drugiego zejścia ;) wychodzi że po impulsie mieliśmy korektę pedzącą i docelowo widzimy się niżej.
topix napisał(a):matseus napisał(a):a mnie się wydaje, że to dalsze trzepanie przed wystrzałem w górę,
W czwartek wydawało się jednemu post34069.html#p34069 - powiozło 50 pkt lekko licząc, dziś kolejny gracz któremu się wydaje. Patrz na cenę.
zdrówka
Topix
prezes102 napisał(a):Topix. Cóż, czasami trzeba cierpliwie poczekać.
prezes102 napisał(a):Szkoda, że widzisz tylko czyjeś porażki, a sukcesów nie dostrzegasz:
pzu-orgr-t5100.html
prezes102 napisał(a):Karnaka też wyśmiewacie, a jego kreski w wielu przypadkach mają sens...
noob napisał(a):pytałes Karnak o statystyki.
Potrzeba dane,program (np .monte carlo)i plik albo skryp jak zwał to zwał .wrzucasz co chce sprawdzic na 10000 tys kombinacji itd.podałem na zejscie pod 1796,moze inne np.3 dni z rzedu rynek np w20 koncyzł na zielono,jakie prawdopodobienstwo ze bedzie 4ty z rzedu? .bo jak przechodzi 3 to idzie na 6? 8 dni spadkowych 9ty odbiciowy? itd itp.widze podanawane sa rozne srednie na forum.przemieliłem kazda ema,sma ,lsma itd o kazdym przesunieciu czy to sma 5 czy lsma 15.kiedys podawałem jaka odp udzilił komp po przemieleniu ich wszystkich na podstawie tego co było a byc moze,czyli prawdopodobienstwo.Własnie z powodu matematyki zdecydowana wiekszosc graczy jest skazana na porazke,jest to nieubłagane.Inny przykład ,niech bedzie ten wig20 był 1875 fw max ,ile musza zejsc w doł punktow aby uznac ze"mamy noge w doł spadkowa" itd itp.czy majac 5 pozycji zyskownych pod rzad powinnismy zwiekszac ilosc kontraktow czy ograniczac,to i wiele innych pytan mozna przetestwac;-)
Co do Twoich rys.bo zerknołem własnie ,na rsi rysowałem juz hoho czasu temu,prawda ze omija "czas" na kreskach rysowanych na swieczkach w przeciwienstwie do malunkow na wskaznikach.
karnak napisał(a):kamilg napisał(a):karnak napisał(a):Jeśli nie chcę ujawniać publicznie wskaźnika to nie mam innego wyjścia, jak pokazywać go w takiej formie.
Jest inne wyjście - nie pokazywać go w ogóle.
Spokojnie możesz poprzestać na "będzie rosło" lub " będzie spadało" i co ma się w ten sposób zachować.
Jeśli ktoś nie wie jaki to wskaźnik, to i tak przecież nie wie kiedy kanał, opór czy wsparcie zostanie przebity itp.
Niby jak ktoś miałby zawierać transakcję pod tego typu rysunki? "Na czuja"?
Dziękuję, rozważę tą propozycję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości