Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):jsw beda tak trzymac na takich poziomach?
niemozliwe nadmuchali banke a teraz beda pisac jaka to cudowna spolka jak juz wywala towar to zmiana o 360 stopni he
matseus napisał(a):jacek2978 napisał(a):jsw beda tak trzymac na takich poziomach?
niemozliwe nadmuchali banke a teraz beda pisac jaka to cudowna spolka jak juz wywala towar to zmiana o 360 stopni he
otóż to, dobrze rozumujesz, ostatni na pewno nie będzie bogaty.
ja dzisiaj nabrałem tyle esek na tym gównie, że jak zjadą do 61 pln to będę bogaty
matseus napisał(a):tak to prawda, węgiel trzymają spekulanci, nawet opec się dogadał to co dopiero węgiel. Trzeba pamiętać, że węgiel jest skończony, o ile wiem to świat idzie w innym kierunku, to chwilowy wyskok, może potrwa, ale skończy się elektrimem, bo związkowcy przejedzą całą kasę zanim dojdą do spółki, zadłużą się na potęgę i będzie po ptakach. To mi przypomina nieco tp orange. Niby nowa fajna firma, inni ludzie inne zarządzanie a to co się tam dzieje jest bardzo podobne do tego co działo się urzędzie poczty i telekomunikacjki kilkadziesiąt lat temu. To rozwalić rozdzielić, każdą kopalnię sprzedać wszystkich wywalić, zlać szyby i postawić obok nowe kopalnie, tak to wygląda.
hossafan napisał(a):Wystarczy tej "hossy" na W20. Czas na ustanowienie dołka tej bessy ku zdziwieniu byków typu "karnak" którzy chcieliby żebyśmy robili hossę bez dużego kapitału zagranicznego.
hossafan napisał(a):Wystarczy tej "hossy" na W20. Czas na ustanowienie dołka tej bessy ku zdziwieniu byków typu "karnak" którzy chcieliby żebyśmy robili hossę bez dużego kapitału zagranicznego.
karnak napisał(a):Powinni apaczy górek wywieźć na JSW w kosmos, by dać nauczkę.
noob napisał(a):bankier sie tutaj zrobił
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości