przez matseus » 2017-07-05, 14:45
no i trzeba płacić. Powiedzcie mi po co jeśli ktoś ma takie pojęcie o rynku jak ci traderzy zarabia jeszcze na tego typu stronach? Jestem na rynku aktywnie od 2004 roku i kilka razy płaciłem za różne analizy sygnały i na koniec okazywało się że nie warto... Pieniądze lubią cisze. Okazji inwestycyjnych z niskim ryzykiem jest tyle, że można na tym zarabiać nie informując o tym całego świata dlatego już chyba nigdy nie zrozumiem po co dzielić się takimi informacjami za pieniądze?
Jeśli jesteśmy dobrzy za moment stajemy się filantropami a wtedy nie ma potrzeby szarpać się o nową kasę.
Gdy ktoś ma kasę nie kupuje sobie 911, ale stawia w miejscu w którym mieszka szpital, by lokalna społeczność mogła z niego korzystać albo przynajmniej kupuje nowe usg albo rezonans.
Nigdy nie pojmę po co rewelacyjny trader opowiadać chce całemu światu za pieniądze jaki to jest zajebisty. To się nie trzyma kupy. Bo to dowód na to, że albo na rynku w długim terminie nie da rady zarobić albo ci panowie są słabi i bawią się sprzedaż na sttraganie na odpuście parafialnym