Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):Ja trzymam S od 2420 od piatku. Na razie mam spokoj
Caly czas mowie ze duzy jest na S i jeszcze zobaczymy zjazd. Pewnie dopiero w czwartek na starcie wiec troche cierpliwosci
banqrut napisał(a):ryztyz napisał(a):Ja trzymam S od 2420 od piatku. Na razie mam spokoj
Caly czas mowie ze duzy jest na S i jeszcze zobaczymy zjazd. Pewnie dopiero w czwartek na starcie wiec troche cierpliwosci
Ja też S po 2420, ale już od tygodnia. I tak myślę, że trzeba było ten tydzień grać od bandy do bandy - 2380-2430. Byłby konkretny zysk. Czekam kiedy i w którą stronę wyjdą. IMO USD/PLN pokazuje, że pojedziemy w dół.
prezes102 napisał(a):Może jestem świr, ale widzę, ze jest duża szansa na 2 470 nawet. Jeśli dotkną, to mamy rajd i efekt stycznia. Spadek poniżej 2 370 otwiera bramy piekieł. Pewnie jutro spróbują to zrobić, bo USA bije kolejny rekord i końca rajdu nie widać.
Trzymam eL. Ale dzisiejsza końcówka słabiuteńka.
ryztyz napisał(a):tak jak myślałem-trzeba będzie czekać do czwartku do 9 na zwałkę
Skipper napisał(a):Można brać esinę na PKN , wyżej nie wyjdzie a PKN jutro zapłaci
onichimiuk napisał(a):Skipper napisał(a):Można brać esinę na PKN , wyżej nie wyjdzie a PKN jutro zapłaci
Do jakiego poziomu widzisz spadek na PKN ?
jacek2978 napisał(a):stany to juz przesadzaja, Oj przydala by sie taka wladza u nas
Skipper napisał(a):jacek2978 napisał(a):stany to juz przesadzaja, Oj przydala by sie taka wladza u nas
Potęga finansowa stanów opiera się na dolarze który dzieki globalizacji zdominował świat. Możliwość drukowania $ i przerzucania inflacji na biedniejsze kraje spowodowała nieustające bogactwo tego kraju.
Oni chyba już uwierzyli w to że można wpływać na cykl gospodarczy unikając recesji.
Major napisał(a):Niespodzianka u John'a przyjdzie w 2018:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości