Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):Do rozliczenia możliwy boczniak wahania 2390-2418
prezes102 napisał(a):jacek2978 napisał(a):Do rozliczenia możliwy boczniak wahania 2390-2418
A ja myślę, że rozliczenie 2 500, tylko do tego potrzebny... spadający Zachód. Ale na to się nie zanosi, więc zostaje tylko 2 450 jako cel. Miśki już się obłowiły wczoraj i przerzuciły na kolejną serię.
ryztyz napisał(a):piewrsza próba ataku niedziwedzi i lekkie naruszenie wczorajszych min
czekam na drugi skuteczny atak dzisiaj
Skipper napisał(a):ryztyz napisał(a):piewrsza próba ataku niedziwedzi i lekkie naruszenie wczorajszych min
czekam na drugi skuteczny atak dzisiaj
Tak jak pisałem wczoraj - PKN będzie kreślił 4 wiec o ile grubas nie zwali PZU i PKO to spadków nie będzie
incognito napisał(a):2380 po raz kolejny obronione a to by oznaczalo ze mozemy zmierzac w strone 2500 na Rajdzie Św. Mikolaja
andy napisał(a):grubas na obecną serię przechodził na poziomie 2505-2525 , więc ma zarobek ca 100pkt. trochę mało ,dlatego stara się cisnąć na dół i myslę , ze jego celem jest jednak ok. 2350 , a czy tak będzie , do piątku już blisko.?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości