Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
sniffer napisał(a):nie chce spadać - będzie rosło ?
zgodnie z zasadą zmiany biegunów opór staje się wsparciem więc próba L z CELem na LUKĘ ?
co może być powodem optymizmu ? ... wydaje się że jedynie wytłumaczenie jest w rękach Trumpa - odwoła Trade War i porozumie się z Chinami ... jutro mają deadline
mimo wszystko SL dla L blisko ustawiamy
pozdrawiam
sniffer
sniffer napisał(a):nie chce spadać - będzie rosło ?
zgodnie z zasadą zmiany biegunów opór staje się wsparciem więc próba L z CELem na LUKĘ ?
co może być powodem optymizmu ? ... wydaje się że jedynie wytłumaczenie jest w rękach Trumpa - odwoła Trade War i porozumie się z Chinami ... jutro mają deadline
mimo wszystko SL dla L blisko ustawiamy
pozdrawiam
sniffer
andy napisał(a):od dołka na fw 2066 założyłem że robimy płaska nieregularną z zasięgiem 2176-77, oczywiście może być wyżej jeżeli c będzie 2,62 x a
Skipper napisał(a):
Pierwszy krok do bankructwa na Futures . Sprzedawanie dołków i kupowanie górek , Gratuluje strategi panie sniffer.
poniedziałek
Postprzez sniffer » 2018-07-02, 10:32
zabawa trwa w najlepsze jak widać ... -30 / +30 ruchy bez problemu , rozgrywający ma ubaw po pachy skacząc po SL byka z ranka i misia po podbiciu , co z tego wynika ?
kierunek 2020/18
pozdrawiam
sniffer
wtorek
tymczasem na rynku konsola powinna dobiegać końca , poziom 2090 drugi raz zaliczony - zgodnie z zasadą "listonosza" ...
czyli kierunek 2018/16 coraz bardziej wyraźny
pozdrawiam
sniffer
Skipper napisał(a):Jak to jakim ??
naganianie do sprzedaży na dołku. ( poniżej 2080 ) i naganianie na kupno na górce powyżej 2140
Nie chciałem tutaj odpowiadać personalnie ale skoro masz taką krótką pamięć ... dalej taki ubaw po pachy ??
sniffer napisał(a):Skipper napisał(a):Jak to jakim ??
naganianie do sprzedaży na dołku. ( poniżej 2080 ) i naganianie na kupno na górce powyżej 2140
Nie chciałem tutaj odpowiadać personalnie ale skoro masz taką krótką pamięć ... dalej taki ubaw po pachy ??
skoro już tak chcesz wytykać wpisy to cofnij się gdzie pierwszy raz pisałem o S ...
kolejne wpisy dotyczyły oczekiwanego ruchu kontynuacji a nie świeżych S w grze
a to czy mamy górkę powyżej 2140 (tzn. ile ? 5 - 10pkt ? ) to się okaże , zresztą dla czytających ze zrozumieniem jasnym jest że SL blisko na próbie gry L na wybitym oporze / obecnie wsparciu
zamiast wytykać innym zaproponuj coś od Siebie ... czy to forum ma służyć personalnym atakom czy wymianie założeń przyszłych ruchów rynkowych
pozdrawiam
sniffer
Skipper napisał(a):
Naganiania w postach nie trawie - większość tutaj graczy jednak dopuszcza inne scenariusze, sniffer jesteś tutaj wyjątkiem i to chciałem pokazać . Obserwujemy rynek i opisujemy tutaj , bez naganiania na pozycję
Skipper napisał(a):Jak chcecie zarobić KUPUJCIE DOŁKI i SPRZEDAWAJCIE GÓRKI . niby proste ale trudne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości