Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
sniffer napisał(a):prezes102 napisał(a):Sniffer, gdzie ta bessa?
Elliott "powiedział" - przesunięta na późniejszy termin
pozdrawiam
sniffer
świeca weekly nie widziana od lat ... a mamy dopiero czwartek i 2h do close
prezes102 napisał(a):
Czyli co - spadków nie będzie? Można kupować bezpiecznie?
argentarius napisał(a):Przegrałem na S, zamieniłem je na L i coś tam ugrałem. Wyszedłem z L na 2280, ale co chcę powiedzieć..Dużo osob przymierza sie do S, a ja nie jestem tego taki pewien. Tak obserwuję jak idzie do góry i obawiam się, że jeszcze może iść paredziesiąt pkt. Cena porusza się do góry w strefie wykupienia i w ogóle nie chce spadać, może jutro jakaś korekta płaska a potem znowu w górę? Nie wchodzę w S bez wyraźnnego sygnału, jednego z paru moich sygnałów dogmatycznych, czyli jak widzę takowy sygnał to wiadomo, że zmiana trendu. Zastanawiam się nawet aby nie dołączyć dalej do trendu w górę, ale to nie dzisiaj, muszę odsapnąć po tych L, które dopiero co zamknąłem
sniffer napisał(a):mam nadzieję że NIKT już nie ma wątpliwości ... FALE to mit
topix napisał(a):sniffer napisał(a):mam nadzieję że NIKT już nie ma wątpliwości ... FALE to mit
Nie przesadzaj, po dynamice ruchu stawiam tezę że zgodnie z obrazkiem ze wstępniaka krecimy 3w3w3, więc pozniej bedzesz miał jakaś plaską 4 i powinno być dalej up.
zdrówka
Topix
ryztyz napisał(a):Probuje spo 2292
Zobaczymy czyzaplaci
sniffer napisał(a):ryztyz napisał(a):Probuje spo 2292
Zobaczymy czyzaplaci
a co to niby za poziom jest dla S ... ?
ja bym uważał , wybili 2285 , FALA C upadła ... obronili 2285 od dołu i idą dalej
jutro rano będą lecieć SL "marginów" a kolejny poziom dopiero na 2333/42 w20 - 2337 FW
pozdrawiam
sniffer
ryztyz napisał(a):A to niby cos musi byc zeby wejsc w S?
Wszystkie poziomy jakie byly podawane byly o kant d...y potluc podejrzewam ze te ktore teraz podajesz tez sa o kant d..y potluc bo rozgrywajacy i tak zrobi co chce;)
Pamietaj ze moim zdaniem AT nie dziala i kilka ostatnich dni jest argumentem dla mnie ze mam racje.
Zatem weszlo 2292 i czekam
ryztyz napisał(a):Sniffer.
Kiedy przychodzi korekta- gdy popyt szczegolnie ten najbardziej agresywny zostanie zaspokojony. Rownie dobrze moze to nastpic na 2292 moze i z 5pkt wyzej lub nizej. Fakt jest taki ze na pewno on nastapi. Obecnie uwazam ze popyt zostal juz zaspokojony i trudno bedzie znalezc kase by dalej ciagnac ten pociag wyzej bez wiekszej korekty.
Oczywiscie moge sie mylic i zle ocenic mozliwosci kupujacych- co przez kilka ostatnich dni wszyscy uczynilismy- zle ocenilismy mozliwosci kupujacych
sniffer napisał(a):ryztyz napisał(a):Sniffer.
Kiedy przychodzi korekta- gdy popyt szczegolnie ten najbardziej agresywny zostanie zaspokojony. Rownie dobrze moze to nastpic na 2292 moze i z 5pkt wyzej lub nizej. Fakt jest taki ze na pewno on nastapi. Obecnie uwazam ze popyt zostal juz zaspokojony i trudno bedzie znalezc kase by dalej ciagnac ten pociag wyzej bez wiekszej korekty.
Oczywiscie moge sie mylic i zle ocenic mozliwosci kupujacych- co przez kilka ostatnich dni wszyscy uczynilismy- zle ocenilismy mozliwosci kupujacych
dlatego uważam że lepiej poczekać do jutra , na open będą na pewno "marginy"
co zrobią dalej , nie wie nikt ... weekly już dziś wygląda BYCZO a piątek dopiero jutro.
pozdrawiam
sniffer
ryztyz napisał(a):Przemawia to do mnie i mozesz miec racje by zaczekac do jutra
Zaufam jednak sobie:) dam chwile tej pozycji by popracowala
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości