Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Sniffer, chrzanić futures na w20, tam mam małą pozycję, ale CDR urośnie i to się liczy!
sniffer napisał(a):prezes102 napisał(a):Sniffer, chrzanić futures na w20, tam mam małą pozycję, ale CDR urośnie i to się liczy!
życzę Ci tego zatem żeby zarobiły ...
kluczowy poziom jednak dla techników AT to 205pln
pozdrawiam
sniffer
prezes102 napisał(a):Czuję w powietrzu (nad Bałtykiem) zapach korby. Jakby plus trzy???
sniffer napisał(a):wchodzę rano do sklepu i widzę pełne półki ... a cena wysoka i wychodzę , wrócę jak będzie taniej
P
ryztyz napisał(a):sniffer napisał(a):wchodzę rano do sklepu i widzę pełne półki ... a cena wysoka i wychodzę , wrócę jak będzie taniej
P
A Ja odnoszac to do rynku terminiwego w tym sklepie opycham towar ktory wzialem wczesniej taniej
prezes102 napisał(a):Za dobre rzeczy trzeba dobrze płacić! Chcesz jeździć Maybachem, nie kupisz "tanio". Za to możesz sobie kupić 20-letnie Audi w TDI i być królem całej wsi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości