Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):prezes ewakuacja robi sie ciekawie
argentarius napisał(a):Jeśli było faktycznie to, to według mojej metody wybijemy szczyty. Ja pod to gram.
prezes102 napisał(a):No ja już na L. Wszystkie moje obliczenia wskazują, że wchodzimy jednak w jakaś falę wzrostu, może nawet do 2 500?
z ORGRa 2100 - 2300, wybicie i... 2500!!!
Jednak rajd przed nami!
noob napisał(a):Prezes na L;-( trzeba zerkac sie obrocic na eske
Skipper napisał(a):noob napisał(a):Prezes na L;-( trzeba zerkac sie obrocic na eske
Ostatni sygnał przesa przyniósł 150 pkt - to jest skuteczność !!
cup & handle napisał(a):Prezes jest internetowym trollem, na prawde trzeba byc przyglupem by tego nie zauwazyc, wchodzic z nim w dyskusje, brac na powaznie jego posty.
cup & handle napisał(a):Prezes jest internetowym trollem, na prawde trzeba byc przyglupem by tego nie zauwazyc, wchodzic z nim w dyskusje, brac na powaznie jego posty.
cup & handle napisał(a):Jurki dalej lapia gorki. Nic dziwnego, jka ktos sie skupia na zyskach rzedu 7 pkt to nigdy nie zlapie duzego ruchu. Na rafineriach dzis rozpoczal sie nowy ruch srednioterminowy. Pewnie i bedzie zraz kilku dniowa korekta, ale do konca grudnia bedziemy wyzej. Jak nie wiadomo na co patrzec to patrzy sie na lop hehe.Skipper napisał(a):noob napisał(a):Prezes na L;-( trzeba zerkac sie obrocic na eske
Ostatni sygnał przesa przyniósł 150 pkt - to jest skuteczność !!
A gdzie twoj upadajacy getin? Prezes jest internetowym trollem, na prawde trzeba byc przyglupem by tego nie zauwazyc, wchodzic z nim w dyskusje, brac na powaznie jego posty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości