Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Major napisał(a):Ku motywacji:)
topix napisał(a):Major napisał(a):Ku motywacji:)
Auto prezesa w lizingu? patrzac po stronie www to wychodzi im 2 i poł przeszkolonej osoby na miesiąc, trochę skromnie jak na motywującą motywację :)
zdrówka
Topix
Cierpial76 napisał(a):Zdrowo by było zejść do 2580 a potem UP
karnak napisał(a):Cierpial76 napisał(a):Zdrowo by było zejść do 2580 a potem UP
A jeszcze zdrowiej zejść i już nie wracać.
Skipper napisał(a):RSI nie potwierdza nowego szczytu , ES 2624 -> 2580
Cierpial76 napisał(a):Skipper napisał(a):RSI nie potwierdza nowego szczytu , ES 2624 -> 2580
Wg mnie RSI jeszcze nie przegrzane
Skipper napisał(a):Cierpial76 napisał(a):Skipper napisał(a):RSI nie potwierdza nowego szczytu , ES 2624 -> 2580
Tu chodzi o dywergencje które świadczą o słabnięciu siły trendu, nie o przegrzanie
Cierpial76 napisał(a):Skipper napisał(a):Cierpial76 napisał(a):Skipper napisał(a):RSI nie potwierdza nowego szczytu , ES 2624 -> 2580
Tu chodzi o dywergencje które świadczą o słabnięciu siły trendu, nie o przegrzanie
Na ile ustawić RSI? Mam 14.
ryztyz napisał(a):może jeszcze jedna mała falka up max do 2635 (ale wcale może jej nie być i można założyć ze 2628 był maxem w tej serii wzrostów) i korekcimy do strefy 2560-76. Tam zobaczymy czy grubas wybroni wzrosty
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości