Wybiła godzina W!
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś złudzenia że na rynku grają FALE to fix FW dziś powinien wybić to ostatecznie z głowy
SL wybite misia i pewnie korekta za nami
pozdrawiam
sniffer
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):I Cdr rządzi! Jutro nju haj! Bo grać trzreba umieć, a nie bajki pisać, co nie sniffer? Byś się zatrudnił przy pisaniu książek z serii poczytaj mi mamo np.
andy napisał(a):Sniffer,z doskoku z pobytu nad polskim morzem dwa słowa: piszesz że korzystasz z AT, no to rozrysuj Sobie falę 5 jako ,,MEGAFON,, pozdrawiam.
ryztyz napisał(a):To ja proponuje zapomniec w ogole o analizie technicznej o czym mowie juz od dluzszego czasu.
Sniffer chyba jestes wsciekly po dzisiejszej sesji?
Wykres robi to co rozgrywajacy, a to On ma kase i to On dyktuje warunki. PO co tu Knf czy tam inne instytucje. Tu rzadzi kasa.
Ja dzis odpalam szampana bo zgarnalem dzisiaj komus cale depo...
sniffer napisał(a):ryztyz napisał(a):To ja proponuje zapomniec w ogole o analizie technicznej o czym mowie juz od dluzszego czasu.
Sniffer chyba jestes wsciekly po dzisiejszej sesji?
Wykres robi to co rozgrywajacy, a to On ma kase i to On dyktuje warunki. PO co tu Knf czy tam inne instytucje. Tu rzadzi kasa.
Ja dzis odpalam szampana bo zgarnalem dzisiaj komus cale depo...
Na sesję nie narzekam... Minimum założenia wykonał "rynek" 2266 z naruszeniem, powrót do 2291 był zakładany... Powyżej 2292 zadziałał SL.
Wściekły jestem jak widzę takie cuda fixami ( ktoś zna jeszcze jakiś rynek gdzie funkcjonuje tak archaiczna forma kończenia dnia?! ) może od razu wróćmy do fix rano / fix wieczorem... po co te męki 8h
AT to jedyna broń tradera... żadne FALE, ale rozwiązania siłowe są możliwe tylko poprzez manipulację - jeśli tego nie rozumiesz to nic nie poradzę, dziś Ty komuś "zabrałeś" depo, jutro może być w drugą stronę.
Tak na marginesie jeśli AT nie działa to na jakiej zasadzie otwierasz pozycje...rzut monetą?
Chodzi o zasady gry, jeśli można ustawiać FIX na +50% to o czym tu mówić?!
pozdrawiam
sniffer
sniffer napisał(a):Tak na marginesie jeśli AT nie działa to na jakiej zasadzie otwierasz pozycje...rzut monetą?
ryztyz napisał(a):Wyczucie rynku, emocje, okreslenie czy jest juz tanio lub drogo na wykresie. Jak w sklepie lub targu gdy kupujesz np truskawki. Jeden ma je po 4 zl drugi po 8 , ktore kupisz? Tak samo jest na grajdole:)
sniffer napisał(a):sniffer napisał(a):Tak na marginesie jeśli AT nie działa to na jakiej zasadzie otwierasz pozycje...rzut monetą?ryztyz napisał(a):Wyczucie rynku, emocje, okreslenie czy jest juz tanio lub drogo na wykresie. Jak w sklepie lub targu gdy kupujesz np truskawki. Jeden ma je po 4 zl drugi po 8 , ktore kupisz? Tak samo jest na grajdole:)
czyli prościej mówiąc ... na czuja
zatem podziwiam jeśli na tym się udaje zarabiać ... czapki z głów
pozdrawiam
sniffer
tymczasem AT na NQ 1H wskazuje formację Cup+Handle i wybicie UP , zerkamy czy AT zadziała - po spełnieniu warunku wybicia oczywiście
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości