Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):No to sniffer mnie wpakował w kłopoty z tą swoją AT - już więcej się w jajo zrobić nie dam. Rano oddaję na potężnych stratach te eSki
prezes102 napisał(a):Na rosnącym nasdaq chcesz luki w dół? U mnie powrót do L na fix na FW (ale S na CDR jeszcze trzymam
sniffer napisał(a):prezes102 napisał(a):No to sniffer mnie wpakował w kłopoty z tą swoją AT - już więcej się w jajo zrobić nie dam. Rano oddaję na potężnych stratach te eSki
szanowny prezesie ,
urzekła mnie Twoja historia ... jeszcze się rynek nie otworzył a Ty już masz potężne straty
myślałem że można traktować Cię poważnie ale widzę że chyba się pomyliłem ...
wczoraj po close GPW pisałeś tak :prezes102 napisał(a):Na rosnącym nasdaq chcesz luki w dół? U mnie powrót do L na fix na FW (ale S na CDR jeszcze trzymam
to w końcu się zdecyduj czy masz S czy L ...
CDR zamknęło się w dołku
jeśli zaś o AT chodzi to wspomniałem w środę o możliwej formacji Cup+Handle na NQ.F ... no i proszę , wygląda że AT działa
czekamy na open w PL i ewentualny test 2281/3-5 o ile się uda , mimo wszystko oczekuję dokończenia ruchu spadkowego w zakładane rejony : przynajmniej 2254/1
Docelowo w rejon ramienia potencjalnego oRGR , niekoniecznie dziś
pozdrawiam
sniffer
oczywiście w US wielkie świętowanie :
207.39+5.89 (+2.92%)
At close: August 2 4:00PM EDT
so who's next ... AMZN
prezes102 napisał(a):Sniffer, idzie kolejna fala UP na Cdr. Masz na to jakieś kreski!?
wyga napisał(a):prezes 102
chłopie...pisałem Ci już kilka tygodni temu żebyś ludziom nie mącił w głowach ,bo ty przecież nie grasz na giełdzie.Udajesz speca a niepotrzebnie zabierasz ludziom czas i miejsce na forum. Zostaw chłopie kompa i wyjdż na powietrze,zażyj słonca i przemyśl sprawę......dobrze ci to zrobi a i forum zyska na merytoryce
sniffer napisał(a):poranna kawa niestety się rozlała na 2277 , urwało się uszko
jeśli byk chce powalczyć o sesję weekly to może do górnego ograniczenia znów ?
konsola zapanowała przy maksimach ... czekamy w którą stronę się wybije , pewnie dopiero next week
pozdrawiam
sniffer
ryztyz napisał(a):A ja wlasnie zaladowel Esy po 2277 i zobaczymy
robste2377 napisał(a):FW20 H4.Wskaźniki schładzają się,moim zdaniem (dzisiaj) w przyszłym tygodniu UP.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości