Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Trzymam S i nie pękam. My i tak chodzimy inaczej niż Stany.
irtek62 napisał(a):Mam apel do forumowiczów o wyrazenie swojej opinii ...mnie osobiście wnerwiają zaczepki Nowicjusza pod adresem Topixa..Nowicjusz regularnie atakuje moderatora ale nikogo z nas tak jakby miał za cel rozbić ten blog..Topix mam do Ciebie prośbę o banowanie wypowiedzi pod swoim adresem i kasowanie ich ...Nowicjusz pisz o rynku..mogą to nawet być super czwartki czy mega piątki jak zwał tak zwał ale jesli masz dalej siać tu ferment pod adresem Topixa to bedę apelował za usunieciem Ciebie z listy osób zalogowanych na tym blogu...mam tego serdecznie dość..bo to nie jest juz ani smieszne ani merytoryczne ..to po prostu tragifarsa w trzech aktach
7777777777777 napisał(a):jutro opex szczytujemy na bazowych a co banan na to 2200 ?
w poniedziałek będzie ciekawie
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):jutro opex szczytujemy na bazowych a co banan na to 2200 ?
w poniedziałek będzie ciekawie
Dax pokazał sell na h4 z potrójnym dywergolem na h1
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości