Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
irtek62 napisał(a):prezes co tam wig20 1000...do zera to bedzie rewolucja nie sądzisz???
prezes102 napisał(a):Koniec roku i wygas przed X-mass skusi sprzedających do kolejnej przeceny. Przecież co tu ratować? I po co? Rok i tak na minusie. Pytanie, czy będzie to 1 900 czy … 1 700?
Przelałem extra cash, żeby jeszcze S dołożyć z rana. Nawet, jak się otworzą minus dwa, to ładuję PKC.
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):Koniec roku i wygas przed X-mass skusi sprzedających do kolejnej przeceny. Przecież co tu ratować? I po co? Rok i tak na minusie. Pytanie, czy będzie to 1 900 czy … 1 700?
Przelałem extra cash, żeby jeszcze S dołożyć z rana. Nawet, jak się otworzą minus dwa, to ładuję PKC.
Zaledwie 350 pkt i mamy 1700 a to jest możliwe nawet w ciąg u 5 sesji po 70 pkt Były już takie sesje na naszym bananie więc wszystko przed nami Trzymam S i zarabiam a jeśli dojdzie poniżej 1700 to zacznie się walić cały system gospodarczy w naszym kraju
prezes102 napisał(a):Przelałem extra cash, żeby jeszcze S dołożyć z rana. Nawet, jak się otworzą minus dwa, to ładuję PKC.
Ole napisał(a):Wzrost od dołka był 5-tką? Teraz korekta i do góry?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości