Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):i znów korekta w prostokącie ciekawe który poziom przytrzyma 2125;2118
nowicjusz napisał(a):troli rozumiem to o mnie ?
Rozumiem że Topix się moźe wkurzać za rokoko
uwagi odnośnie swojej pracy na forum itp.
Chociaż miał nade mną przewagę i kasował moje posty odnośnie swojej pracy ale potem przestał
Czym wzbudził mój lekki szacunek
Zawsze jak przechodzę do konkretów, faktów słyszę obrazy inwektywy że mam kompleksy :)
7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):i znów korekta w prostokącie ciekawe który poziom przytrzyma 2125;2118
cierpliwość pozostaje normalnie to kupowałbym teraz ostro ale kasa będzie potrzebna po jutrzejszym wyroku
rubik napisał(a):a złoty up przy tych spadkach, ciekawe
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):a złoty up przy tych spadkach, ciekawe
końcówka nerwówki krew się leje powinno się kupować ale ten tsue
Ole napisał(a):7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):a złoty up przy tych spadkach, ciekawe
Wyróżniasz się na forum optymistycznym spojrzeniem na przyszłość naszego rynku. Sądzisz, że dołek jest blisko?
7777777777777 napisał(a):Ole napisał(a):7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):a złoty up przy tych spadkach, ciekawe
Wyróżniasz się na forum optymistycznym spojrzeniem na przyszłość naszego rynku. Sądzisz, że dołek jest blisko?
spodziewam się że w ciągu dwóch miesięcy będzie za nami jeżeli jeszcze nie miał miejsca
jeżeliby złamali 1994 ptk to będę bardzo zaskoczony
prezes102 napisał(a):L na USDPLN i S na FW20 przed TSUE - takie pozycje dziś na koniec dnia u mnie i rano jestem milionerem!!!
ryztyz napisał(a):Nie pasuje tylko do tej ukladanki zachowanie usd/pln...hmmm
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości