Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
irtek62 napisał(a):jak podawałem że warto brać S po 2198-9 i jak dało arobic 10pkt i jak nie zabezpieczyło się zysków to sadzę ze nie ma o czym pisAć....gra intra to huśtawka...to najwieksza i najtrudniejsza gra.. 5 pkt to majątek.. a 10 to marzenie... a co mnie wkurza że np ryztyk podale że coś bierze ale nie wie o tym nikt by potem oznajmić że zarobił... prezes zgadzam się z Tobą ze wszyscy są zarobieni tylko nielixczni grają aby coś wycharatać.... szkoda wpisów i rysunków ..sztuka iwestowania,,,,,smiech mnie bierze...andy.. ole..edynie co ogarniają rynek...reszta wpisów to porażka..włącznie z mioimi........
irtek62 napisał(a):... gra intra to huśtawka...to najwieksza i najtrudniejsza gra...
prezes102 napisał(a):Widzę, że zaczyna się podwórkowa gra w pokazywanie, kto ma większe... zabawki. No nieźle, to może jeszcze dołożymy screeny z PITów?
Tak, jak pisałem, na forum ZAWSZE piszą wszyscy ZAROBIENI. Jakoś tylko dziwne, że jednak większość traci. Widać, na forach CHWALI SIĘ ta mniejszość, SAMA ELITA.
Ja w tym tygodniu straciłem sporo, połowę zysków, ale pozwólcie, że nie będę wklejał screenów.
W kolejnym tygodniu wygasanie kontraktów, więc pewnie się wycofam, bo NIGDY jeszcze w tydzień z wiedźmami nie udało mi się przechytrzyć rynku.
Miłego!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość