Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
nowicjusz napisał(a):Dla mnie super czwartek to superczwartek i basta!!!
nowicjusz napisał(a):Ryztyz dzisiaj wyjdziemy górą z konsoli
Jak rosło w czwartek to w Piątek też urośnie.
Parę dni temu liczyłem i wyszło mi 2344 ale wiem czy dojdzemy do tego poziomu ale 2331 powinno być na pewno
Pozdro
Ole napisał(a):Przebicie 2312 pomogło misiom.
A przebicie 2295 wzmocni je jeszcze bardziej.
irtek62 napisał(a):topix rozumiem że dbasz o meritum itp ale mój wpis był raczej z tych co rozładowują i śmieszą i są jakąś odskocznią ...jak masz zamiar trzymać taki rezim to życzę powodzenia bo mnie juz tu nie będzie.. bo nie da sie pisac merytorycznie ciągle o rynku...
irtek62 napisał(a): moim skromnym zdaniem potrzeba rozładować emocje ...jak tego nie czujesz to sorki samo zaproszenie do komentarzy to można o kant ....rozbić...hey...
sam zobacz ile wpisów merytoryczny masz na blogu....
nowicjusz napisał(a):Super Czwartek
andy napisał(a):Jacek wiara to rzecz osobista, przecież nikt Cię nie zmusza abyś wierzył w astrologię ,Pana Boga,w Ufoludki , to wyłącznie Twoja sprawa.Przytoczony wpis z 2013 r.dotyczy daty wynikającej z astrologii, która w tym czasie nie wiedziała ile bilionów $ będzie zaangażowanych na giełdach w 2020 ,a przwiduje panikę /działania emocjonale inwestorów i fakty nieznane inwestorom w 2013 r./ i potwierdzi się faktyczną paniką ,poproszę o Twój uczciwy wpis na to co nazywasz bredniami
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości