Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
irtek62 napisał(a):2209 kreska od dołu TP 2210...jedno wej scie mnie skusiło.... ciagnie wilka do lasu jak siedzi przy notowaniach...
irtek62 napisał(a):seven tak skubię po jednym wejsciu siedze przy kompie i cos trzeba robic ze sobą...albo zamknać notowania i zaległości poodrabiać ale nałóg zwycięża...
wczoraj na tko na serii Z pokazywali co prawda 2230..ale mnie juz do L-k nie ciagnie w tym momencie..
sadzisz że to jeszcze urośnie>>>???
7777777777777 napisał(a):irtek62 napisał(a):seven tak skubię po jednym wejsciu siedze przy kompie i cos trzeba robic ze sobą...albo zamknać notowania i zaległości poodrabiać ale nałóg zwycięża...
wczoraj na tko na serii Z pokazywali co prawda 2230..ale mnie juz do L-k nie ciagnie w tym momencie..
sadzisz że to jeszcze urośnie>>>???
wogóle to urośnie ale czy przed wygasem ? to tak 60/40
irtek62 napisał(a):też mam takie spekulacje czekac nalezy jedynie na 4 która moze byc zupełnie innn niz 2 w tym swingu...i mozna sie załapac na 5 dziś aby to miało rosnac to widac na ten moment ze musza 2216( seria Z) przewalić...
irtek62 napisał(a):lokalny orgr do wybicia...
chetny ktos do L...
7777777777777 napisał(a):irtek62 napisał(a):lokalny orgr do wybicia...
chetny ktos do L...
na 2212 później się zobaczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości