andy napisał(a):2153-2155-2157 czekam z S ,strefa fibo 50% oraz zakończenie korekty nieregularnej
Problem w tym ze wszyscy czekaja...czyli nie zadziala...albo przeleca albo nie dojda...
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):2153-2155-2157 czekam z S ,strefa fibo 50% oraz zakończenie korekty nieregularnej
irtek62 napisał(a):usa-chiny blisko święyta....odpuszczą cła czy też pójdą dalej i tramp nie popuści idąc z zaparte...
7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):2153-2155-2157 czekam z S ,strefa fibo 50% oraz zakończenie korekty nieregularnej
2140 szyja 2095 ramiona 2085 głowa gdzie zakres ?
spin napisał(a):FDE30 ma ładny kanał od dołka, jest na dolnej kresce
spin napisał(a):https://charts.mql5.com/22/466/fde30-m15-dom-maklerski-banku.png
ryztyz napisał(a):No i teraz....albo nigdy..idealne miejsce na kontre w gore...bedzie ciekawie
7777777777777 napisał(a):przydał by się spadek ppi
7777777777777 napisał(a):przydał by się spadek ppi
nowicjusz napisał(a):
Irtek.
Pewnie znów zostanie na mnie wylane wiadro pomyj.
Dla mnie Lem przedstawia swoją osobą bardzo dobrego teoretyka. Kilka razy posiadałem jego pakiety
Chciałem podkreślić że nigdy mi się nie przydały do niczego. Miejsca graniczne (zwroty na rynku) były rozjechane o kilkanaście punktów czasem dziesiąt. Poza tym dla mnie Lem nie czuje rynku. Taki przerost formy nad treścią - to zdanie mi idealnie pasuje do tego co prezentuje sobą Lem
Prawdziwym mistrzem jest właśnie ktoś kto tak jak napisałem brzydko mówiąc czuje rynek.
Znam jednego takiego gościa ale on niestety nie chce wejść w żadną współpracę. Chociaż wielokrotnie go namawiałem. Chłop po prostu ma to coś.
Czasem rzuci mi jakiś ochłap mówiąc że będzie zwrot na rynku. Jeszcze rzadziej podaj mi jakiś punkt który się różni od rzeczywistego od 2 najwyżej 3
I co ciekawe zawsze się ku.rw.a zgadza.....
najciekawsze jest to że ten gość sam nie inwestuje.
Twierdzi że gra na giełdzie nie jest zgodna z jego przekonaniami i sposobem postrzegania świata.
Jak to się mówi taki lajf :).
Przegląda rynki bo twierdzi że to go bawi.
Co zrobić tak to już w życiu jest.
Dobra teraz możecie na mnie npierdzielać :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości