queba napisał(a):Zapraszam do komentowania, tak?e Ciebie machanys. Nie rozumiem, tylko jednego. JeÂli nas wyzywasz na innym forum, to po jak? cholere tutaj przychodzisz >? Skoro uwa?asz nas za sektŕ i kolesi, to po co tutaj piszesz ?
p.s. Twojego posta musia?em skasowaŠ , poniewa? nie by? w temacie komentarze po sesji. Mo?esz umieÂciŠ go tutaj i teraz.
Juz sie tlumacze. Panie Kuba, pan mnie nie lubi od samego poczatku jak tylko dalem sie zauwazyc. Mysle ze to kwestia temperamentu, pan juz w sile wieku, Ja jeszcze mlodzieniaszek, cieszacy sie z kazdych kilkunastu punktow i przekonany, dzieki wynikom na portfelu o slusznie obranej drodze. Nie lubi pan jak pisze; mialem racje, zarobilem, taki poziom da prawdopodobny zysk, jak sie zajmnie odpowiednia pozycje, a Ja po prostu sie z tego ciesze i lubie podac to do wiadomosci innych, rozumiem ze to denerwuje tych co traca, choc nie podejrzewam o to Pana. Tak nie jestem introwertykiem internetowym, ale tez nie uwazam zebym byl krzykaczem na miare Experta czy Malego.
Co to opluwania, to tak uwazam ze chat stanowi swoista zamknieta grupe i lepiej nie zadawac tam „trudnych” „niewygodnych” pytan, wyglaszac odosobnione opinie i nie wdawac sie w dyskusje z innym zdaniem niz tzw „guru chatowi” (wiemy o kim mowa). Efekt zawsze jest taki, ze delikwentowi sie wmawia ze gra na futach 2 miesiace i zeby przestal sie afiszowac.
Natomiast strona
www.futures.abc.pl jest w mojej opini doskonalym projektem, do ktorego rozwoju zostalem na samym poczatku zaproszony i miare jak czas mi pozwalal udzielalem sie na niej (panie Kubo prosze sobie darowac komentarz na ten temat ). Ostatnie kilka miesiecy nie pozwolilo mi aktywnie zabierac tutaj glos, ani przedstawiac swoich wykresow/komentarzy, za co slusznie odebrano mi prawo moderowania. Szkoda jednak ze dan mi o tym nie napisal w mailu. Mysle ze moja odpowiedz jest satysfakcjonujaca.
MacHanys