Ankieta i komentarz po sesji 11.09.2007r.

Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych

Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol

Czy dnia 12.09.07r indeks w20

Ankieta zakończyła się 2007-09-12, 09:07

wzroÂnie
4
40%
spadnie
5
50%
pozostanie bez zmian
1
10%

Razem głosów : 10

Ankieta i komentarz po sesji 11.09.2007r.

Postprzez queba » 2007-09-11, 21:05

Zapraszam do komentowania, tak?e Ciebie machanys. Nie rozumiem, tylko jednego. JeÂli nas wyzywasz na innym forum, to po jak? cholere tutaj przychodzisz >? Skoro uwa?asz nas za sektŕ i kolesi, to po co tutaj piszesz ?
p.s. Twojego posta musia?em skasowaŠ , poniewa? nie by? w temacie komentarze po sesji. Mo?esz umieÂciŠ go tutaj i teraz.
Ostatnio edytowany przez queba 2007-09-11, 21:11, edytowano w sumie 2 razy
queba

Dołączenie: 2006-06-20, 11:43
Miejscowość: Poznań

Postprzez kri » 2007-09-11, 21:45

Queba popieram Twoje stanowisko.
JeÂli tak jest jak piszesz to machanys powinien sie wyt?umaczyŠ

pzdr
kri
Awatar użytkownika
kri

Dołączenie: 2006-06-28, 22:19

Re: Ankieta i komentarz po sesji 11.09.2007r.

Postprzez jony » 2007-09-11, 21:57

niepodoba sie koledze to zabawki i do domu...

queba napisał(a):Zapraszam do komentowania, tak?e Ciebie machanys. Nie rozumiem, tylko jednego. JeÂli nas wyzywasz na innym forum, to po jak? cholere tutaj przychodzisz >? Skoro uwa?asz nas za sektŕ i kolesi, to po co tutaj piszesz ?
p.s. Twojego posta musia?em skasowaŠ , poniewa? nie by? w temacie komentarze po sesji. Mo?esz umieÂciŠ go tutaj i teraz.
jony

Dołączenie: 2006-07-15, 17:10
Miejscowość: Warszawa

Postprzez LeM » 2007-09-11, 22:09

jony bez prywatnych wycieczek please.

Wg mnie s? szanse na zako˝czenie fali c w B rˇ?owe. Zobaczymy jak sobie jutro poradzimy z wy?szym otwarciem. S?dzŕ ?e w pierwszej fazie sesji miÂki siŕ trochŕ potratuj? a potem pewnie jaki pullback. Wolumenu jak nie by?o tak nie ma wiŕc wszystko mo?liwe. Dzi pomaga? korygujacy yen. Na razie zrobi? abc gdzie a=c wiŕc jutro ju? tak rˇ?owo nie bŕdzie. Szans? jest rosn?ca baza ktˇra w przypadku przejÂcia na wartoÂci dodatnie mo?e uruchomiŠ zapomnane ju? chyba troche kosze kupna.
Załączniki
w20 teusday.png
Ostatnio edytowany przez LeM 2007-09-11, 22:24, edytowano w sumie 3 razy
Awatar użytkownika
LeM

Dołączenie: 2006-06-21, 16:12

Postprzez stevevay » 2007-09-11, 22:23

moim zdaniem odbicie w ramach spadkowej faliC
JUTRO BYC MOZE OKAZJA DO S
stevevay

Dołączenie: 2006-09-06, 07:08

Postprzez queba » 2007-09-11, 22:28

nie o to chodzi jony. Nikogo nie bedziemy wyrzucaŠ ani obra?aŠ, ale nie lubiŕ jak kto obrabia nam d... na innych forach, czy grupach dyskusyjnych i ma jeszcze czelnoŠ pisaŠ tutaj!!

Wracaj?c do fw. Wersja Lemowa broni siŕ na ca?ego. Z moich falek wychodzi, ?e robimy 4 w 5 down lub wiŕkszej C. Zasiŕg dla 4 to 3475-508 na close Âwieczki. Wa?ne opory na 18 i 34 z fibkˇw. JeÂli przejd? pierwsz? strefŕ wsparŠ trzeba bŕdzie przenumerowaŠ moje falki.
Warto wspomnieŠ o komentarzu P. Danielewicza z bzwbk z zesz?ego tygodnia. Przypomina on, ?e wiŕkszoŠ korekt by?a prowadzona wyra?nym trˇjfalowym spadkiem. Warto mieŠ to na uwadzŕ
Ostatnio edytowany przez queba, 2007-09-11, 22:32, edytowano w sumie 1 raz
queba

Re: Ankieta i komentarz po sesji 11.09.2007r.

Postprzez machanys » 2007-09-12, 08:11

queba napisał(a):Zapraszam do komentowania, tak?e Ciebie machanys. Nie rozumiem, tylko jednego. JeÂli nas wyzywasz na innym forum, to po jak? cholere tutaj przychodzisz >? Skoro uwa?asz nas za sektŕ i kolesi, to po co tutaj piszesz ?

Juz sie tlumacze. Panie Kuba, pan mnie nie lubi od samego poczatku jak tylko dalem sie zauwazyc. Mysle ze to kwestia temperamentu, pan juz w sile wieku, Ja jeszcze mlodzieniaszek, cieszacy sie z kazdych kilkunastu punktow i przekonany, dzieki wynikom na portfelu o slusznie obranej drodze. Nie lubi pan jak pisze; mialem racje, zarobilem, taki poziom da prawdopodobny zysk, jak sie zajmnie odpowiednia pozycje, a Ja po prostu sie z tego ciesze i lubie podac to do wiadomosci innych, rozumiem ze to denerwuje tych co traca, choc nie podejrzewam o to Pana. Tak nie jestem introwertykiem internetowym, ale tez nie uwazam zebym byl krzykaczem na miare Experta czy Malego.
Co to opluwania, to tak uwazam ze chat stanowi swoista zamknieta grupe i lepiej nie zadawac tam „trudnych” „niewygodnych” pytan, wyglaszac odosobnione opinie i nie wdawac sie w dyskusje z innym zdaniem niz tzw „guru chatowi” (wiemy o kim mowa). Efekt zawsze jest taki, ze delikwentowi sie wmawia ze gra na futach 2 miesiace i zeby przestal sie afiszowac.
Natomiast strona www.futures.abc.pl jest w mojej opini doskonalym projektem, do ktorego rozwoju zostalem na samym poczatku zaproszony i miare jak czas mi pozwalal udzielalem sie na niej (panie Kubo prosze sobie darowac komentarz na ten temat ). Ostatnie kilka miesiecy nie pozwolilo mi aktywnie zabierac tutaj glos, ani przedstawiac swoich wykresow/komentarzy, za co slusznie odebrano mi prawo moderowania. Szkoda jednak ze dan mi o tym nie napisal w mailu. Mysle ze moja odpowiedz jest satysfakcjonujaca.
MacHanys
machanys

Dołączenie: 2006-08-23, 10:15

Postprzez dan » 2007-09-12, 08:26

"Szkoda jednak ze dan mi o tym nie napisal w mailu"

Tak do wiadomosci - ja z tym Panem nic nie mam wspolnego, nie znam go, nie widzialem,nie znam jego adresu, nie mam E-maila, w ogole nie wiem kto to jest.

pozdrawian dan
dan

Dołączenie: 2006-11-20, 12:56

Postprzez queba » 2007-09-12, 08:37

po czŕÂci tak, ale mˇg?by przynajmniej odpuÂciŠ pocz?tek

Nie lubi pan jak pisze; mialem racje, zarobilem, taki poziom da prawdopodobny zysk, jak sie zajmnie odpowiednia pozycje, a Ja po prostu sie z tego ciesze i lubie podac to do wiadomosci innych, rozumiem ze to denerwuje tych co traca, choc nie podejrzewam o to Pana.

Nic nie mam do Twoich komentarzy,
pisz co chcesz na temat swojego tradingu. Bardzo siŕ ciesze, ?e siŕ cieszysz.

Natomiast strona www.futures.abc.pl jest w mojej opini doskonalym projektem, do ktorego rozwoju zostalem na samym poczatku zaproszony i miare jak czas mi pozwalal udzielalem sie na niej (panie Kubo prosze sobie darowac komentarz na ten temat ). Ostatnie kilka miesiecy nie pozwolilo mi aktywnie zabierac tutaj glos, ani przedstawiac swoich wykresow/komentarzy, za co slusznie odebrano mi prawo moderowania.

Natomiast mia?e czas obra?aŠ nas na innym forum i na grupie wgpw /??

Szkoda jednak ze dan mi o tym nie napisal w mailu. Mysle ze moja odpowiedz jest satysfakcjonujaca.

a co ma dan do wiatraka ?

Machanys, dla mnie temat jest zamkniŕty. Mam swoj? opiniŕ na Twˇj temat i nie jest ona najlepsza. Szczeniactwo i nieodpowiedzialnoŠ Twoich komentˇw na innych forach jest kompletnie nieuzasadnione.
Dla Twojej ÂwiadomoÂci, projekt forum kana?u #futures powsta? dziŕki "sekciarzom" i kolesiom "lucka". [/quote]
queba

Postprzez bie » 2007-09-12, 08:41

?eby odtr?biŠ koniec tej fali spadkowej, brakuje mi dywergencji na wska?nikach, nawet na 60', co prawda jesteÂmy bardzo nisko wska?nikowo, ale brak te? mi fal (dla mnie pokazana 3-ka jest wyra?nie 5 falowa) ?eby opisaŠ ten ruch tak jak proponuje Lem. ten scenario preferuje

co prawda jeÂli sytuacja na Âwiecie jest tak straszna jak w 1987 (by Alan G.) to jeÂli mamy powtˇrzyŠ schematy z roku 87 i 29 (tam by? taki sam) to mamy jeszcze kilka dni. uszczegˇ?owiŕ datŕ jak ona wybije:) dla takiego scenario zaczynamy teraz C (moja wiara tu s?abnie) ale kto by siŕ tym przejmowa?:)

PS to s? wykresy w20
Załączniki
fw2001.png
fw2002.png
Ostatnio edytowany przez bie, 2007-09-12, 08:50, edytowano w sumie 1 raz
bie

Dołączenie: 2006-07-28, 11:14

Postprzez machanys » 2007-09-12, 09:03

dan napisał(a):"Szkoda jednak ze dan mi o tym nie napisal w mailu"

Tak do wiadomosci - ja z tym Panem nic nie mam wspolnego, nie znam go, nie widzialem,nie znam jego adresu, nie mam E-maila, w ogole nie wiem kto to jest.

pozdrawian dan

przepraszam chodzilo o olaba
machanys

Postprzez machanys » 2007-09-12, 09:12

queba napisał(a):po czŕÂci tak, ale mˇg?by przynajmniej odpuÂciŠ pocz?tek

Natomiast mia?e czas obra?aŠ nas na innym forum i na grupie wgpw /??

z tego co sobie przypominam to nikogo nie obrazilem, poparlem tylko opinie jednego z forumowiczow o tak zwanym "sekciarstwie" na chacie, co zreszta skwapliwie podchwycil Lucek potwierdzajac moja opinie i tego pana, do ktorego watku sie podlaczylem, co innego szybki komentarz a co innego przeprowadzona analiza, to wymaga czasu, Ja rowniez uwazam ze watek pora skonczyc i nasze klotnie, jezeli pan, panie Kubo poczul sie urazony tonem moich wypowiedzi na innych forach, poczuwam sie do zlozanie panu publicznych przeprosin, co niniejszym czynie, konczac watek sekt gieldowych
macHanys
machanys

Powróć do Komentarz po sesji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości