Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Viking napisał(a):P.S. Pytanie poza tematem - co zrobiŠ, aby przy odÂwie?aniu nie wywala?o mnie z forum? Dziwne to jest
LeM napisał(a):Viking napisał(a):P.S. Pytanie poza tematem - co zrobiŠ, aby przy odÂwie?aniu nie wywala?o mnie z forum? Dziwne to jest
To pytanie do dzia?u technicznego skieruj. Tam kolargol za pewne udzieli ci odpowiedzi.
Poza tym witamy Viking. Widze po wpisach ?e kolega neoelliotowiec szkolony na Neelym. "Must read" wg mnie rownie?. Niemniej nie jest to forum wy??cznie elliotowcˇw:) Jak zobaczysz kolorowe paciorki i koraliki na wykresach to sie nie zdziw:)
LeM napisał(a):Wracaj?c do meritum i Twojego wykresu.
Jak rozumiem 3 niebieskie ko˝czy tŕ sekwencje falow?. Warto myÂle poznaŠ numer fali wy?szego rzŕdu w tej sytuacji;) to po pierwsze, po drugie je?eli zdecydowaliÂmy siŕ na trˇjfalow? strukturŕ ruchu w impulsie, to jest tylko jedna formacja, ktˇra to zak?ada. Nie rozumiem wiŕc sk?d taka rezerwa odnoÂnie klina. Trzeba byŠ konsekwentnym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości