W jaki sposób przestać byc uzytkownikiem tego forum?

Prosimy o umieszczanie tu uwag na temat działania i funkcjonalności strony. Mile widziane uwagi krytyczne ;)

W jaki sposób przestać byc uzytkownikiem tego forum?

Postprzez Lucek » 2009-04-01, 10:48

Przejrzałem FAQ, ale nie znalazłem odpowiedzi.
Mam pytanie wobec tego do twórców tego forum: w jaki sposób wypisac się z listy użytkowników?
Lucek

Dołączenie: 2006-06-26, 20:09

Re: W jaki sposób przestać byc uzytkownikiem tego forum?

Postprzez machanys » 2009-04-01, 13:38

Heh, mialem ten sam problem chcialem zlikwidowac sie i nie ma takiej mozliwosci, raz na zawsze jestes tutaj przypisany i musisz tutaj pisac posty ;-)
macHanys
machanys

Dołączenie: 2006-08-23, 10:15

Postprzez queba » 2009-04-01, 21:10

Jeśli macie takie poważne problemy, to proszę zgłaszać je adminowi na PW
queba

Dołączenie: 2006-06-20, 11:43
Miejscowość: Poznań

Postprzez queba » 2009-04-01, 21:25

o już nie musicie. Z automatu otrzymaliście bana! Żegnamy i nie tęsknimy. Z chamami nie chcemy mieć tutaj do czynienia.
queba

Dołączenie: 2006-06-20, 11:43
Miejscowość: Poznań

Postprzez toma » 2009-04-01, 22:54

Queba, rozumiem że forum ma przestać być całkowicie nonprofit.
Pogadaj ze specem od fusów i marketingu. Niech Cię nauczy odpowiedniego stosunku do klienta.

Szacunek, ogłada i cwaniactwo, tym bardziej gdy KLIENT pluje Tobie w twarz. A ja tu widzę podejście rodem z piaskownicy. Nie wiem, czy na kanale były jakieś kłótnie, ale Lucka tak potraktować !?! :shock:

Niestety po takich tekstach przestaną czytać nawet Ci, co się nie wypowiadają. A przecież patrząc pod kątem reklam, oni mają duże znaczenie. Gdybym nie wpadał tu codziennie, miałbym wy....ane na takie gadki. Ale smutno mi gdy niegdyś konkretny serwis zaczyna tracić cel i to co wyróżniało go w sieci.

Pzdr
toma

Dołączenie: 2007-03-11, 12:05

Postprzez krezus » 2009-04-01, 23:45

Toma..........Nie rozumiem o co pretensje, Lucek i machanys domagali sie usunięcia z forum więc prosba spełniona.
Nie rozumiem czego czepiacie sie Daniela, pisze w Hyde park to niech to robi, bo po to ten dział zostal stworzony. Dodatkowo dodam,że Daniel nikogo nie obraża i nikt nie musi czytac jego postów. Po drugie Lucek niestety notorycznie kogos obraża a ja patrząc z boku nawet nie wiem o co Luckowi chodzi.
CZEŚĆ KREZUS- Marcin Kozak
''...lepiej stracić okazję niż kapitał...''

Zapraszam: Kozaka potyczki z technikami japońskimi...

Image
Awatar użytkownika
krezus

Dołączenie: 2006-06-20, 22:48
Miejscowość: Bytom

Postprzez rikardo kurvio » 2009-04-02, 00:17

tak wiec troche mi nawet przykro, ze kuriozalny watek o Lechu Walesie, wypluty przez jakiegos nieboraka stal sie pretekstem do takich dzialan administratorow tego forum. Rozumiem, ze tak gleboko posunieta tolerancja pozwolilaby puszczac plazem watki typu " Jan Pawel II byl gejem". Dlategotez dla mnie, swiezego uczestnika forum ifutures niedopuszczalne jest, by na stronie glownej pomiedzy analizami rynku widnialy wymiociny typu " Prawda o Lechu W." Nie potrafie byc nieczuly na takie skundlenie jazni u autora takich watkow i nie majac mocy sprawczej w zamiataniu takiego brudu (jaka maja administratorzy), moge jedynie zrezygnowac z uczestnictwa, widzac jak rozne sa priorytety w tej "spolecznosci".

pozdrawiam i zycze powodzenia na rynku
"If you need a longer di#k, get a (rude) blog."
Awatar użytkownika
rikardo kurvio

Dołączenie: 2009-01-12, 12:31

Powróć do Organizacja strony iFutures.pl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości