Zapraszam do komentowania
pozdr
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
gabrik napisał(a):napisa?em dzi na chacie ?e jestem bardzo ciekawy wykresˇw ortodoksyjnych wyznawcˇw TFE i niestety skippy mnie zawiˇd? bo analizy TFE nie przedstawi? ...
gabrik napisał(a):napisa?em dzi na chacie ?e jestem bardzo ciekawy wykresˇw ortodoksyjnych wyznawcˇw TFE i niestety skippy mnie zawiˇd? bo analizy TFE nie przedstawi? idealnie zatrzymaliÂmy siŕ na szczycie chyba z 13 lipca (zwrˇci? na to uwagŕ Lucek choŠ trochŕ nie wprost)
skippy napisał(a):Widzŕ oznaki s?abniŕcia rynku.
Jutro dosyŠ istotny dzie˝ wg mnie.
LeM napisał(a):skippy napisał(a):Widzŕ oznaki s?abniŕcia rynku.
Jutro dosyŠ istotny dzie˝ wg mnie.
To ciekawa obserwacja zwa?ywszy na bia?e marobuzu widoczne na twoim wykresie...
Z tego co wynios?em z TFL Prechtera jest to korekta p?aska bez 2 zda˝LeM napisał(a):gabrik napisał(a):napisa?em dzi na chacie ?e jestem bardzo ciekawy wykresˇw ortodoksyjnych wyznawcˇw TFE i niestety skippy mnie zawiˇd? bo analizy TFE nie przedstawi? idealnie zatrzymaliÂmy siŕ na szczycie chyba z 13 lipca (zwrˇci? na to uwagŕ Lucek choŠ trochŕ nie wprost)
Szczerze mˇwi?c to nie wiem czego nie wiesz grabik. Sytuacja by?a w miare klarowna juz 17-go po sesji o czym pisa?em tu:
http://www.mieszkaniowy.nazwa.pl/olab/f ... .php?t=752
Konsekwencje tam prezentowanego wykresu s? banalne z punktu widzenia EWP zarˇwno dla ortodoksˇw jak i neoelliotowcˇw (no mo?e ci ostatni mieliby problemy z nazwaniem ostatniej korekty zigzagiem bo korekta pomiedzy falami znios?a ponad 62% pierwszej fali). Pytam zatem co jest dla ciebie niejasne?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości