Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
gerhard napisał(a):A ja jestem pełen podziwu dla panów co trzymają w20 ida na przeczekanie i najgorsze jest to że może im się udać bo USA jutro nie gra a w piątek krócej
queba napisał(a):gerhard napisał(a):A ja jestem pełen podziwu dla panów co trzymają w20 ida na przeczekanie i najgorsze jest to że może im się udać bo USA jutro nie gra a w piątek krócej
no i wszyscy sie na to nastawiają, ale skoro rynek idzie bokiem, tzn ze nie ma siły i nie sądzę, żeby tą siłę znalazł jutro czy w piątek
mopel44 napisał(a):hmmm nie wyglada to jeszcze tak zle.I zrobiles zestawienie funduszy akcji , nie malych spolek.Ogolem na masowe umorzenia za wczesnie jeszcze - tak po wynikach, z mojego otoczenia ludzie mowia e puki nie ma strat to trzmac! chociaz te dane 6M juz sa nie ciekawe.Jak na rocznych pokaza sie - to moze sie cos wiekszego zaczac.
queba: no... ale to jakieś rozjechane ... :( jedynie ta spadkowa ładna. Nabiera znaczenia.
.
lem napisał:
nie mamy nic do nadrobienia w stosunku do usa i zachodu - wręcz przeciwnie, to oni nas muszą dogonić w spadkach co tez czynią
kri napisał :
ja podobnie jak Lem uważam, że to oni nas gonią.
Potwierdzeniem jest wczorajsza i dzisiejsza sesja.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości