ryztyz napisał(a):I teraz kluczowy moment- jest kasa na wiecej czy juz nie ma kasy na wiecej?
Chwile sie tu pokisimy i zobaczymy kierunek;)
Ameryka ma kasę, ale oni jeszcze śpią. Daj im ze 2 godzinki!
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):I teraz kluczowy moment- jest kasa na wiecej czy juz nie ma kasy na wiecej?
Chwile sie tu pokisimy i zobaczymy kierunek;)
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):Ole napisał(a):urodzi się 5 spadkowa i kierunek się wyjaśni
nie urodzi się bo na potencjalną 1 weszliśmy potrzebujemy tylko aby dane o 11.00 umocniły edka
dane ok będzie jazda nad 2192
przykro mi seven ale nasz FW nie pójdzie na północ przeciwko DAXowi, którego szorcę
rubik napisał(a):Słuchajcie, mała prywata!
Jeśli mogę Was prosić o głosy na mojego syna to będę bardzo wdzięczny.
Walczy o stypendium naukowe od enei.
Obecnie jest na 3 miejscu a nie napisali w regulaminie ilu uczniów otrzyma nagrodę. Głosowanie trwa do piątku, głosuje się poprzez podanie adresu mailowego i potem trzeba kliknąć w link w mailu, żeby potwierdzić głos (raz dziennie z jednego adresu email).
Z góry dziękuję za zaangażowanie.
https://www.enea.pl/pl/akademiatalentow ... nie?id=890
już się nie mogę doczekać nad 2192Ole napisał(a):na to wygląda
7777777777777 napisał(a):już się nie mogę doczekać nad 2192Ole napisał(a):na to wygląda
ryztyz napisał(a):Nadchodzi gwiazda smierci
;)
Az mam ochote obejrzec star warsy
nowicjusz napisał(a):rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):Ole napisał(a):urodzi się 5 spadkowa i kierunek się wyjaśni
nie urodzi się bo na potencjalną 1 weszliśmy potrzebujemy tylko aby dane o 11.00 umocniły edka
dane ok będzie jazda nad 2192
przykro mi seven ale nasz FW nie pójdzie na północ przeciwko DAXowi, którego szorcę
Rubik widzę to inaczej
PROJEKCJA DAX
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość