Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):mowilem o 1750 do piatku hmmm czy dadza rade jutro 100 pkt zrobic
karnak napisał(a):Sam nie jestem jeszcze miśkiem, bo trudno mi przyjąć do wiadomości TAKI MOCNY DŁUGOTERMINOWY SYGNAŁ BESSY - WIG wyłamał się dołem z 26 letniego kanału wzrostowego. Dedykuję to ku rozwadze wszystkim:
jacek2978 napisał(a):karnak napisał(a):Sam nie jestem jeszcze miśkiem, bo trudno mi przyjąć do wiadomości TAKI MOCNY DŁUGOTERMINOWY SYGNAŁ BESSY - WIG wyłamał się dołem z 26 letniego kanału wzrostowego. Dedykuję to ku rozwadze wszystkim:
wig 20 podobnie przebil linie na 1880 pkt to otwiera mu droge nawet na 1100 pkt
jutro jakby udalo sie zaliczyc 1750 to nastapi korekta do 1850 i jazda na grunwald
a jak sie rozwinie korekta w stanach to u nas zobaczymy grunwald w pare dni
karnak napisał(a):jacek2978 napisał(a):karnak napisał(a):Sam nie jestem jeszcze miśkiem, bo trudno mi przyjąć do wiadomości TAKI MOCNY DŁUGOTERMINOWY SYGNAŁ BESSY - WIG wyłamał się dołem z 26 letniego kanału wzrostowego. Dedykuję to ku rozwadze wszystkim:
wig 20 podobnie przebil linie na 1880 pkt to otwiera mu droge nawet na 1100 pkt
jutro jakby udalo sie zaliczyc 1750 to nastapi korekta do 1850 i jazda na grunwald
a jak sie rozwinie korekta w stanach to u nas zobaczymy grunwald w pare dni
Na WIG20 da się narysować takie nie przebite jeszcze wsparcia:
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości