Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
LeM napisał(a):Ciekaw jestem analizy tego co sie sta?o pod koniec sesji. Czy ta akcja mia?a za zadanie umo?liwiŠ wyjÂcie z twarz? klientowi co bra? hurtem d?ugie pozycje na nowej serii? W?tpie bo pod koniec sesji LOP znacznie wzrˇs? na tym rajdzie. Nie wiem jak sie skonczy sesja w stanach. Na razie jest czerwono. Czy?by kto siŕ przeliczy?? Gdzie siŕ podzia?y pozycje arbitra?owe? Wszystkie wypstrykano wczeÂniej? Rolowano? Czy takie rolowanie bez ko˝ca siŕ op?aca? Wiele pyta˝. Sesja wybitnie szkoleniowa.
Jan24 napisał(a):LeM napisał(a):Ciekaw jestem analizy tego co sie sta?o pod koniec sesji.
Ko˝cowka sesji zostala rozegrana tak jakby w jakim sztabie opracowano minutow? rozpiskŕ dzia?a˝ - celem za mog?o byŠ tylko ustalenie kursu rozliczeniowego, co widaŠ na za??czonym obrazku (gruba linia)
LeM napisał(a):Pytanie jest nastŕpuj?ce: Kiedy i jak pozamyka? sie arbitra?, lub czy wogˇle to by? arbitra? czy tylko tak mia?o wygladaŠ?
LeM napisał(a):Zajmujemy siŕ IMO s?usznie bo od czerwca zesz?ego roku to ogon krŕci psem, czyli futy indeksem. [...]
queba napisał(a):Ten arbiter, ktory byl z nami od czerwca, wysiad? imo na samej gˇrce i wrˇciliÂmy z wielkoÂci? lopu sprzed maja. [...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości