LOLEK 2011

Dlaczego dostałem bana? Kto mnie wykopał Zgłaszajcie swoje problemy.

LOLEK 2011

Postprzez olab » 2011-01-18, 17:56

Po czatowej konsultacji przekazuje szanownym forumowiczom do rozwazenia propozycje spotkania w ktorys piatek lub sobote w ... gorskiej karczmie. Poniewaz zaczely sie ferie i sezon narciarski - duzo osob moze przebywac na poludniu PL.
W zwiazku z powyzszym propnuje polaczyc przyjemne (narty) z pozytecznym (spotkanie forumowiczow) i zorganizowac tradycyjne spotkanie "Lolkowe", tym razem na poludniu, dzieki czemu moze ujawnią się forumowicze, którym do Wawy za daleko lub nie po drodze.
Ja osobiscie proponuje do rozwazenia Wisłe lub Szczyrk (blisko z Katowic) lub ok. Zakopanego.
Prosze o wpisy , jesli bedą chętni na takowe spotkanie.

pozdrawiam

olab
olab

Dołączenie: 2006-06-09, 14:47

Re: LOLEK 2011

Postprzez dgn » 2011-01-19, 10:16

Witam,
Niestety moja wiedza,nie pozwala mi pisać fachowo na Waszym forum ale jeśli to mnie nie dyskredytuje to z przyjemnością wezmę udział w takim spotkaniu.Mieszkam w Bielsku Białej więc może będę przydatny w organizacji spotkania?
Pozdrawiam
dgn

Dołączenie: 2006-10-24, 20:23

Postprzez olab » 2011-01-20, 00:11

dgn napisał(a):Witam,
Niestety moja wiedza,nie pozwala mi pisać fachowo na Waszym forum ale jeśli to mnie nie dyskredytuje to z przyjemnością wezmę udział w takim spotkaniu.Mieszkam w Bielsku Białej więc może będę przydatny w organizacji spotkania?
Pozdrawiam

witaj dgn :-)
bardzo chętnie wykorzystamy pomoc w organizacji.
przyda się w ocenie wyboru lokalu i ewentualnych podpowiedziach dla przyjezdnych, jak trafić na miejsce czy załatwieniu rezerwejszyn miejsc w lokalu lub kwaterach.
W takim przypadku póki co rozwazamy Szczyrk, Wisłę, Ustroń.
Czekamy na dalszych chętnych i propozycje.
Co do "fachowości" to chyba wszyscy forumowicze to amatorzy (tzn. traktujący inwestowanie jako DODATKOWE zródło dochodów). Zawodowcy pracują w City i nie czytują forum ;-).
Nasze forum służy wymianie doswiadczen, wiec pisac moze kazdy a spotkania forumowe dodatkowo sprzyjają wzajemnej edukacji.

pozdrawiam

olab
olab

Postprzez dgn » 2011-01-20, 10:14

Witam,
Wisłę i Ustroń traktujemy jako całość(droga z Katowic nr.81),Szczyrk(droga nr.1 do Bielska i 10min. do Szczyrku),także pod względem komunikacyjnym wydaje się ,że Szczyrk byłby lepszy ale pod kątem bazy turystycznej Wisła-Ustroń będą lepsze.Osoby preferujące sporty zimowe wybierają natomiast Szczyrk.
Pozdrawiam
dgn

Dołączenie: 2006-10-24, 20:23

Postprzez YRSA » 2011-02-13, 21:15

Moze w Lodzi kolejnym razem?;)
pozdr!
YRSA
Możemy z kryzysu wyjść na dwa sposoby: normalnie i cudem... Normalnie to będzie wtedy, jak aniołki z nieba zejdą i wszystko za nas zrobią... Cud byłby, gdybyśmy sami się do tego wzieli...
Awatar użytkownika
YRSA

Dołączenie: 2007-11-03, 15:54
Miejscowość: Łódź

Postprzez olab » 2011-02-14, 16:15

witaj Kasiu :-)))))
Może być w Łodzi, jak najbardziej.
Jestem za.
Może nawet Lucek zaszczyci nas obecnością, bo jego również kilka lat nie było.

pozdrawiam

olab
olab

Postprzez YRSA » 2011-02-14, 16:47

No troche nas tam z Lodzi bylo zawsze - jeszcze z czasow gccp - 1998 rok?:)
zulu, kor.... i Mariusz tez w sumie lodzianin;)
pozdr ;)
Możemy z kryzysu wyjść na dwa sposoby: normalnie i cudem... Normalnie to będzie wtedy, jak aniołki z nieba zejdą i wszystko za nas zrobią... Cud byłby, gdybyśmy sami się do tego wzieli...
Awatar użytkownika
YRSA

Dołączenie: 2007-11-03, 15:54
Miejscowość: Łódź

Powróć do IRC - co szumi na #futures i #newsroom

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości