Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
LeM napisał(a):może tak?
http://lemansa.files.wordpress.com/2008/11/fw202.png
/wykres sprzed wczoraj/
odnośnie twoich oznaczeń:
na lewym C powinno być piątką a nie trójką
Na prawym "na oko" jest OK ale jak zejdziesz niżej w interwale to zobaczysz, że trudno jest rozpisać i w C bez zachodzenia fal na siebie.
fumakillah napisał(a):Witam,
Jestem dosc poczatkujacym inwestorem ale na podstawie liczb fibonacciego przeprowadzilem nastepujaca analize na WIGU PL, na ktorym widac formacje XABCD . Co o tym myslicie? Pozdrawiam
Andrzej napisał(a):Olab
Nie żartuj z tymi eLkami bo któryś z młodych jeszcze się nabierze. Trend nie tak hop zmienić
darkmac napisał(a):re Andrzej
jesli to jest jednak impuls (ja nie potrafie rozpisac (1) jako impulsu) to czekaka nas jeszcze (4) i (5) i dopiero up ,
Andrzej napisał(a):darkmac napisał(a):re Andrzej
jesli to jest jednak impuls (ja nie potrafie rozpisac (1) jako impulsu) to czekaka nas jeszcze (4) i (5) i dopiero up ,
(1) rozpisuje się zgrabnie. A z tego wynika że jesteśmy nadal w 3-ej fali. No i gra muzyka. Może tak lepiej - za jednym zamachem w dół załatwimy bessę i po krzyku. Lepiej tak niż jak w Japonii - pierdzielą się sporo czasu od lat 80-tych z rysowaniem podfal
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość