Moderator: frodo
toma napisał(a):Na chat nie wchodze bo lubie to robic w samotnosci.
toma napisał(a): Spostrzezeniami sie nie dziele bo duzo mnie kosztowaly kasy i nerwow.
Ja zyje na planecie POLSKA. Straszna dzicz mentalna. Z pewnoscia nie jestem jedynym osobnikiem obserwujacym z cichacza.
Chcialem mu uswiadomic ze indywidualna praca nad metodami jest najlepsza. Dopracowac je,potem umieszczac w sieci, a osoby uzywajace podobnej metody same sie znajda. A nie skakac po forach i chatach, zaczynac od dupy strony.
Koszty finansowe i nerwowe przy dopracowywaniu metody. Zeby trafic na to czego sie szuka w kazdej metodzie trzeba troche przysiasc, elliotowcom chyba nie musze tego tlumaczyc. Potem juz tylko konfrontacja z rynkiem i psychika przy uzyciu tej metody w realu.
Taka jest siec. Intencje osoby piszacej nie musza byc zgodne z wymowa posta i zrozumieniem go przez innych. Prowokacja i manipulacja, siec to idealne miejsce do tego. Ale wiem nie na tym forum i dobrze.
Wiem ze wolisz mniej uzytkownikow kosztem poziomu forum ale bez przesady. Za ciasny kaganiec moze przyniesc wiecej szkody niz pozytku.
gabrik napisał(a):...teraz praca domowa-metoda Pana Dinapolega opiera siŕ na fibbo ale tylko 0,382;0,618;1 i 1,618...
gabrik napisał(a):...Nastŕpnie odszukuje on formacje kierunku np. bu?ka z mas?em,tor kolejowy czy podwˇjny powrˇt...
gabrik napisał(a):...Jak twierdzi Dinapoli wszelkie nazewnictwo czy terminy w jego metodzie nie maj? nic wspˇlnego z TFE...
Powróć do Systemy transakcyjne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości