Nikt nie wie co wydarzy się jutro....pojutrze...za tydzień. Jestem stanowczym krytykiem roztaczania "filozofii długoterminowej".
Kreślenie...analiz sugerujących cokolwiek na wyrost...jest zadaniem dla wizjonerów zwłaszcza dotyczących sytuacji 300 pkt od poziomu przy którym się znajdujemy.
Jakiemu słuzy ona celowi ? Jakie pozycje dzięki takiemu czemuś można otwierac?
[ Dodano: 2009-01-12, 09:19 ]
puste frazesy....zupełnie wyrwane z kontekstu...bo rzeczywistość jest taka że wig20 mamy w okolicach 1800...i trzeba sie skupić na tym.... żeby zarobić dziś jutro pojutrze i za tydzień a nie roztaczać wizje co to będzie byc "moooooże"??
[ Dodano: 2009-01-12, 09:27 ]
fan-gieldziarza napisał(a):Gieldziarz to jakas swieta krowa na forum, za krytyke G. kasuje sie posty,
brawo moderatorzy.
Przypomne Skippy , ze G.wyznaczyl pare razy PZ przypadkiem,bo jak sie pozniej okazalo
oznaczenia fal byly bledne, ale co lepsze G.potrafil narysowac fale i PZ na kilku tygodni
w przod - zalosne.
Nic nowego u Gieldziarza, juz podal nam poziom 'konca bessy' i nawet powiedziala jaka bedzie
swieca konczaca ta besse :)).
Piszac o JP i kredytach w CHF( rata sie nie zmienila - Libor) koles musi
byc ostro zapakowany w S albo szuka jakis dziwnych teorii dla poparcia swoich przepowiedni.
A teraz pojawia sie bohater Olaf na bialym koniu i kasuje ten post.
Czyjeś ego najwyraźniej zostało dotknięte...bo powód usunięcia mojego posta, który ścisle dotyczył posta GIEŁDZIARZA to kompletna trywialność: "Twój Post napisany przez Ciebie na: "iFutures.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Post nie wnoszący nic do tematu"
A sądziłem że forum publiczne służy do wyrażania opinii, a jeśli ktoś pisząc publicznie nie potrafi zaakceptować konstruktywnej krytyki...cóż niech zanuci sobie-"komuno wróć"