Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Tristero.Inc napisał(a):Wiem, ze troche nie na temat, ale zrobilem pogladowy wykres, ktory moze zainteresowac forumowiczow.
Obrazek
JP Morgan ma 280 mld kapitalizacji.
Calkiem spore sa te nasze banki, nie?
GIELDZIARZ napisał(a):Hmm wydaje mi się jak pisal machans robią short squeeze.Dopiero wybicie powyżej 1700pkt przebije EMA-13 na dziennym i pojawi sie wieksza szansa na kontynuacje odbicia
tomot napisał(a):GIELDZIARZ napisał(a):Hmm wydaje mi się jak pisal machans robią short squeeze.Dopiero wybicie powyżej 1700pkt przebije EMA-13 na dziennym i pojawi sie wieksza szansa na kontynuacje odbicia
ja pisalem o short squeeze, ale pisalem, ze moze powstac dopiero ponad 1700
,bo jak widac na zalaczonym rysunku ,linia niebieska (oi) u dolu ekranu ,od dolka jest praktycznie plaska, a niemrawa ucieczka misiow zaczela sie dopiero w przedziale 70-77
Tristero.Inc napisał(a):Wiem, ze troche nie na temat, ale zrobilem pogladowy wykres, ktory moze zainteresowac forumowiczow.
Obrazek
JP Morgan ma 280 mld kapitalizacji.
Calkiem spore sa te nasze banki, nie?
dejwidziu napisał(a):w związku z powyższym skłaniam sie do korekty aż do okolic 1610
....i będę spoglądał za L
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości